MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
GUSGR 1.27 seviyesinde işlem görmekte, trade fırsatı verebilir, kv getiri amaçlı tutulabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam trade olmasin su... Alin atin üstüne yatin de...
Bu kagitta olan bir kardesim icin istiyorumda yani....
17.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeni gidi hınzır seni, gözünü açmadan bizans oyunlarına kucak açmışsın
elbette mümkündür, ama... hem petun hem de pnsut temel açıdan çok uygun fiyattalar, dediğinizi yaparlarsa, bu hisseleri verdikleri seviyelerden alanlar 6 ay sonra oldukça güzel getiriler sonucunda el öpenlere verirler ancak
20.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun 2.24 de su ya özenir mi bilmem ama onu kıskandığı hareketlerinden belli, kaprisli nolacak
24.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun yeterli primi yapmış ve takipten çıkarılmıştır iu an 1.61-1.62 kademelerinden işlem görmekte, tavan 1.62
24.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetun un bu yahu, sabah portföyden çıkarmıştım biraz karı realize etmekte kar var demiştik...
Ama un fiyatları uygunsa un da alınır şekerde..
Un ekmek demek, ekmek kuzu kızartmasından da evla demek
karı realize ettim 2.54 den yerine de koyuverdim gali
26.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPETUN 2.37-2.38 de işlem görmekte, el öpenlere verilirim eğer bakarsanız; size demekte
PETUN hakkında dedikleriniz 1 ay olmamış yazalı, petun hakkında 2.10 seviyelerinden beri yazdığımı biliyorum, el öpenlere vermek isteyenlere mesajı verdik zaten, şu an sadece trade amaçlı düşünenlere yazdım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
arkadaşlar vestel hakkında bilgi verebilirmisiniz teşekkürler^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^
Yorum
-
Yorum
-
yarın temettü verecekmehmetcengiz55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryksgr hareketini tamamladını ayhan abi
Yorum
-
-
Ben burdayım da, ne haber yapıitıran var ne analisiz; sesizce izliyorum öylesine..
Çat kapı gelip soru soranlara da zaten kulaklarımız tıkalı...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum

Yorum