MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu adereseyi bir moda sait paşa ile şair eşreften bişeyler göndermek için almıştım,şimdi başkasına izin vermiyo..
buraya gönder o dediğin şeyleri okuyalım bakalım neymiş merak ettik gene bak:081:
herkese ayrı adresmi alıyursun
hiç bilmez değil çok bilir galiba bu arkadaş
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
silmeyiz neden silecekmişiz ki..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam göndereyim.nasıl olsa sen sileceksin..
öğrenelim sait paşadan da bişiler
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
şair eşref..
ahı yelpaze olur ateşine
ehl-i namusu yakar,hükm-i zaman
nerede var ise puşt ve ********
nefes aldıkça alır rütbe nişan..her şey olacağına varır..
Yorum
-
benim gözüm 3, 4 çeşme, uyku akıyor; akarken doldurayum testiyi; eyleyelim viran; kalanlara keteni bırakalım hemannnn
geceleriniz Paralı, uykularınız ihevalı, dondurmanız kaymaklı olsunBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
şair eşref yazmışsa neden silecekmişim...dursun, doğru da demiş üstelik..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşair eşref..
ahı yelpaze olur ateşine
ehl-i namusu yakar,hükm-i zaman
nerede var ise puşt ve ********
nefes aldıkça alır rütbe nişan..
varmı yukardaki söyleneni çürütecek biri?? yokk o zaman devamı gelsin bakalım..
Yorum
-
sait paşa..
kesb ile ta,o kadar cehl olmaz
cehlin ol mertebesi sehl olmaz.her şey olacağına varır..
Yorum
-
iyi geceler hocam.tatlı ve renkli rüyalar..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gözüm 3, 4 çeşme, uyku akıyor; akarken doldurayum testiyi; eyleyelim viran; kalanlara keteni bırakalım hemannnn
geceleriniz Paralı, uykularınız ihevalı, dondurmanız kaymaklı olsunher şey olacağına varır..
Yorum
-
tevfik neyzen..
asrın yeni bir umdesi var,hak kapanındır
söz haykıranın,mantık ise şarlatanındır.
geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
kürs-i liyakat ********,puşt olanındır..her şey olacağına varır..
Yorum
-
tabi artık bir daha o siteye giremedigimi söylememe gerek yok..adam ömür boyu ban vermiş bana herhal..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertevfik neyzen..
asrın yeni bir umdesi var,hak kapanındır
söz haykıranın,mantık ise şarlatanındır.
geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
kürs-i liyakat ********,puşt olanındır..
seni edebiyat köşemize de beklerim..
kaybolduğunda yolun o taraflara düşmüyormu?? bak orada neler var
Yorum
-
yok o tarafa gelemem.sadece bura gibi pragmatist yerlerdeyim..tamamıyla duygusal yani..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseni edebiyat köşemize de beklerim..
kaybolduğunda yolun o taraflara düşmüyormu?? bak orada neler var
her şey olacağına varır..
Yorum
-
neden ne yazdın orda?? ben de neyzen tevfik yazdım diye banlanmıştım da bir zamanlar..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabi artık bir daha o siteye giremedigimi söylememe gerek yok..adam ömür boyu ban vermiş bana herhal..
onlar yazmış,kabul görmüş baş tacı edilmiş de ;biz de okuduk sevdik yazdık diye banlanıyoruz..
edebiyat köşesine gel sen..orada güzel şeyler var hem..bak gelirsen şeker de vercem
Yorum
-
mesut hocanın adı hala altta,yatmaya gittiydi halbusem..e yaşlılık zor elbet,unutkanlık başlamış gayrı..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum