Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yarın efes deyin yakalayalım mesut hocam..iheva devam diyceksiniz bide yarın..
Yok ihevada aküye buji kaçtı malesef
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
uzun vadelı dusus surecınde hısse yuzde-78 degerkaybetmıs durumda.
Son donemde dıp ve taba surecı olumlu gelısen hıssenın kısa vadede
yaklasık son 5.5 aydır 6.20-3.80 bant aralıgında seyretmekte.
Yaklasık taban calısması yuzde 62 gıbı genıs bır aralıkta olusmakta
ve ıkıncı kademe orta sevıye genıslıktekı bır bolgede gelısmekte.
Hıssede ılk adımda 5.00 gecılmesı ıle beraber 5.50 ve ardından buyuk
adımda 6.50 sevıyesın dogru bır tepkı surecı gorebılırız.
Kısa vadede olusabılecek tepkının orta ve uzun vadede cok onemlı
kırılmaları getırmesı usttede bahsettıgımız buyuk adım hedefıne ulasması
bu hedeflerı gecmesı ve uzerınde 2-3 gunluk kapanıslar yapması halınde
olumlu kırılmalar ve orta vadeye yayılması ıcın onemlı bır ıtıcı ısaret
olacaktır.
Elınde bır surelıgıne hısse tutanlar acısından avantajlı bır durum
getırebılecegını soyleyebılırız. Tabıkı pıyasada kısa vadede fırsatlar
kacmaz felsefesı ıle davranan al-sat veya sat-al (trade pıyasasını ısaret
eden ) yapı ıcınde olmamız sebebı ıle gunluk ıslemlerın cok daha fırsat
verdıgını hep beraber gormekteyız.
Buyuk adım uzerınde haftalık kapanıslar aynı zamanda uzun vade ıcınde
onemlı olacaktır.
Hıssede zarar kes sevıyesı olarak ......4.60.ızlenebılır.
Zaman stop aralıgı ıse 1-3 seans olarak ızlenebılır.
Verdıgımız zaman stop aralıgındakı esprı ıse, ıfade ettıgımız zaman
ıcınde bekledıgımız hareketlılık baslamadıgı taktırde asagıdakı zararkes
(stop loss) sevıyesınden daha once, kontur garantı olması ve daha az zararla
veya karla veya aynı fıyattan cıkılması acısından cok onemsedıgımız bır
uyarı olarak ızlenebılecegını soyleyebılırız.
Tabıkı pıyasadakı dıger 350 fırsattan yararlanılması acısından nakıt
lıkıt kalmanın ne kadar onemlı oldugunu ıcınde bulundugumuz al-sat veya
sat-al (trade pıyasası ıcınde ) olmamız sebebı ıle degerlendırılmesı
gerektıgını dusunmekteyız. Bu vesıle ıle raporlarımızda bu uyarıyı
yapmaktayız.
ılk adımına ulasmas ıse ıstegınıze gorede satıs yapılabılır veya ıkıncı
adımı beklemek sıze kalmıstır anlamı tasımaktadır.
bu kadar çok şey yazıyorsun ama nerde okudun nasıl okudun nasıl böyle değişik terimler kullanıp da biz forum ahalisini google larda gezdirirsin bi öğrenelim demi??
orionbulutsusu neyin nesidir?? sen gözlem evinde mi çalışıyorsun?? ne okudun yaw çatlatmasana adamı allalaa yok sana senet menet:(
peki.orta-lisem baba bir okuldur,üniv. baba bir okuldur,e bende babayım daha ne olsun.. ,tüccarım,iş adamıyım,fiktif ekonomi taciriyim birde..her yol var
peki.orta-lisem baba bir okuldur,üniv. baba bir okuldur,e bende babayım daha ne olsun.. ,tüccarım,iş adamıyım,fiktif ekonomi taciriyim birde..her yol var
bayaaa açıklamalı oldu efenim zahmet oldu heö size hörmetler efenim..
ne bu yaaaaa kaçamak cevaplar.. mesut hocaya devrettim seni..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Keten rehber öğretmen büyük olsılıkla, diğer olasılıklar, sosyal bilimler alanından, sosyal bilgiler öğrt olabülür, sosyoloji öğretmeni olması büyük olasılıktır, ama müzükçi değüldür kesin Hele fizikçi heç değüldürrr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Keten rehber öğretmen büyük olsılıkla, diğer olasılıklar, sosyal bilimler alanından, sosyal bilgiler öğrt olabülür, sosyoloji öğretmeni olması büyük olasılıktır, ama müzükçi değüldür kesin Hele fizikçi heç değüldürrr
Atalay bey o grafik DJ yazıyor ama rakamlar ve trend tutmuyor, neyin grafiğidir çıkaramadım
Detone bir sese de katlanılamıyor kiü gecenin bir vaktinde; seranat yapmaya kalksan, saksıyı görmüştün kafanda
tıp okumuş emme dr değüldür..bence astroloji ile yakından alakalı bi işi vardır..
özel çabaları ile başka şeyler okumuş olabülüüü..hatta tıp yetmeyip 2-3-4 yıllık başka üni lere de sarkma yapabülüüü
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum