offffffff geçmişş olsuunn çok yoruldum..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MERKEZ BANKASI'NIN YARIN İÇİN AÇIKLADIĞI GEÇİCİ REZERV 14436.5 MİLYON TL ARTIDA
Merkez Bankası geçici verilerine göre 31 Mart tarihi için
açıklanan geçici rezerv rakamı 14436.5 milyon TL artıda
görünüyor.
Banka'nın 1 Nisan tarihi için açıkladığı geçici rezerv
ise 179.0 milyon TL artı olarak görünüyor.
Banka, bu sabah geçici rakamları, 31 Mart için 1002.1 milyon
TL eksi, 1 Nisan tarihi için 179.0 milyon TL artı olarak
açıklamıştı.
Foreks Haber Merkezi
(30/03/2009 - 17:07:37)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
iyi akşamlar fereni patlayan boş olsun cepleriniz dolu; çocuklar şeker bekler; boş çepler götüremezki şeker
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
borsacılar genelde ekonomi,işletme,muhasebe okur..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar fereni patlayan boş olsun cepleriniz dolu; çocuklar şeker bekler; boş çepler götüremezki şeker
ama çoğu edebiyatçı
şair olmayan bir borsacı tanımadım..bir ciddiyetinden dolayı mesutc vardı ...o da sonunda şairliğe adım attı..:081:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
saat 14.32 seans bitimi, 53.50 yani TAVAN...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBFREN; temel analiz açısından bakıldığında çok pahalı ama teknik açıdan kıpır kıpırdaşıyor 48.50-48.25 kademelerinde adrenalin severim diyenler izleyebilir, iştahlanabilir ne bilim işte inceleyebilir ama risk oranı da az değildir
BIGILI İSTASYONUNDA BEKLETMEK YOK; BEKLEMEK YOK...
SİZ HALA BIGILI DA BINGIL BINGIL ÜŞÜMEKTEN LOKOMOTİFİN GELMESİNİ Mİ BEKLERSİNİZ...
Not; çok özür yazı bittikten sonra farkına vardım büyük harf butonunun açık kaldığını, bıgılı istasyonunda kaldım bağırıyom işte hoşgörün
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
24.03.2009 14.09MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanet spekülatif bir hisse, riks katsayısı yüksek ,
3.10-3.12 seviyelerinden trade imkanı veririm diyor... Riskinizi ve hızınızı bilemem. 3.12 den işlem görmekte
VANET TAVAN 3.46 İLE TAVAN.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyen 1.56-157 kademelerinde işlem görmekte atağa geçmek için ısınma turlarında
24.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAYEN; 1.52 destek, 1.65-1.70 hedefler
AYEN 1.63 seviyesini 25.03.09, 26.03.09 ve 27.03.2009 tarihlerinde görerek 1. hedefine ulaştı denilebilir
Yorum
-
-
24.03.2009 viking fiyati 0.40mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervıkıng sagyo boyner yukarı atak denemeye hazırlanıyorlar
viking tavan 0.58
MUTLU TRADE DE BIGILLI İSTASYONUNDA BEKLEMEK YOK...
Yorum
-
neysa diğerlerini de meraklısına bırakalım....Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-

Yorum