mesut bey anelt hakkındaki görüşünüzü alabilirmiyim teşekkürler
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yahu ben öğle arası bir okuyayım diye girdiğim mavilimin topiğinde ortağımın bugün 10.00 civarında orada olduğunu verdiği tsk lerden anladım ama topiğe hiç uğramadı; hayırdır, bir çapanoğlu var bu işin içinde ama...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bide şeytan halimi görsen,abovv dersin:037:..elektrokardiyogram takılıyo o dıt lar herhal.hemi?,hadi ya reseptör pedler yapışmadıysa,çıktıysa,boştaysa..eks exitus mu?
yok yook bah iheva da hata yapmadılar
hayata dönüyor gördünmüüü:081:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
1.11 ve 1.05 destekleri tut durumundatetikte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut bey anelt hakkındaki görüşünüzü alabilirmiyim teşekkürlerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
goldaş 0.78 de işlem görmekte çay çorba ısmarlamak ister görünümüdeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu ben öğle arası bir okuyayım diye girdiğim mavilimin topiğinde ortağımın bugün 10.00 civarında orada olduğunu verdiği tsk lerden anladım ama topiğe hiç uğramadı; hayırdır, bir çapanoğlu var bu işin içinde ama...

çay kahve yok diyemi gelmiyor acaba?? biz hata yapmadık ama
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
rysas 0.85 de, toparlanırım merak etmeyin demekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BFREN; temel analiz açısından bakıldığında çok pahalı ama teknik açıdan kıpır kıpırdaşıyor 48.50-48.25 kademelerinde adrenalin severim diyenler izleyebilir, iştahlanabilir ne bilim işte inceleyebilir ama risk oranı da az değildir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ziyaretçiler başsaglıgına gelcek yav..çok riskli kaart..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheva nasıl servise çıkar sn mesutc? yoğun bakımda çok kan verdiler ama ..
ziyaretçileri gelecekmiş.her şey olacağına varır..
Yorum
-
pozitif bakacaksın:ka24:negatif bakıyorsun..allala hiçte değil...kaç ünite kan yedi..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterziyaretçiler başsaglıgına gelcek yav..çok riskli kaart..
yaşayacak..hemde koşacak..altı üstü ayağı kırılmıştı..ne başsağlığı Allah korusun töbe töbe
Yorum
-
Ben de siz gibi göremiyorum malesef :( Siz topik kurallarını ve imzamda bulunan ifaderi, ben de takibimde olmayan hisseleri göremiyorumzekican9 Nickli Üyeden Alıntımesut hocam banviti nasıl görüyorsunuz yorumlarmısınız lütfen teşekkür ederimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
atlarıda vururlar.ayagı kırık atları..kan diyonda grup antijeni bakıldımı bakalım,yoksa yallah bocamı ettiler negatif eraş adama pozitifi..(verecegin cevaptan aşikarolacak,önceden sordugum bir soruya yanıt:037yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpozitif bakacaksın:ka24:negatif bakıyorsun..allala hiçte değil...kaç ünite kan yedi..
yaşayacak..hemde koşacak..altı üstü ayağı kırılmıştı..ne başsağlığı Allah korusun töbe töbe

valla enver beyin kaartları bana nahoş geliyor,tırsıyorum.allah acil şifalar versin temennisindeyim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de siz gibi göremiyorum malesef :( Siz topik kurallarını ve imzamda bulunan ifaderi, ben de takibimde olmayan hisseleri göremiyorum
hocam dayanamadım valla gülesim geldi. çok hoştu
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
Yorum