M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

Obama:"gerekirse pakistan'daki radikal dincilere yönelik hava saldirilarini sürdüreceğiz, ancak askerlerimiz bu ülkeye girmeyecek
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

SEÇİMLER AKP'Yİ REFORMLARA VE GÜÇLÜ EKONOMİK POLİTİKALARA YENİDEN ODAKLANMAYA TEŞVİK EDECEK- GOLDMAN SACHS Goldman Sachs, Türkiye'de dün yapılan yerel seçimlerinin açıklanan sonuçlarının AKP'nin oy kaybetmekle birlikte, hala Türk politik sisteminin hükim gücü olduğunu gösterdiğini belirtti. Bu seçim sonuçlarının iç politik sistem için ciddi bir tehdit oluşturmayacağını ifade eden Goldman Sachs, ancak sonuçların AKP ve muhalefet partilerine ne getireceğini öngörmenin zor olduğunu da vurguladı. Bununla birlikte Goldman Sachs, seçim sonuçlarını AKP'nin geçmiş yıllarda kendisine oy kazandıran performansına geri dönmesini, reformlara yeniden odaklanmasını ve güçlü ekonomik politikalar uygulamasını teşvik edeceğine inandığını da ifade etti. Goldman Sachs ayrıca, AKP'in yatırımcı güvenini geri kazanmak için IMF ile uzun süredir sürdürdüğü görüşmeleri tamamlayacağına inandığını da vurguladı. Goldman Sachs, basının AKP'nin oy kaybına odaklanmasının varlık fiyatları üzerinde negatif bir etki yapmasının beklemediğini, AKP'Nin IMF ve reformlar konusundaki süreci hızlandırmak zorunda kalacağı beklentisinin pozitif etki yaratabileceğini de ifade etti. Foreks Haber Merkezi
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***ANELT*** Anel Telekomunikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 30.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "02.02.2009 tarihli Ozel Durum Aciklamamizda duyurdugumuz; Anel Telekomunikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.'nin 150.000.000 TL tavan ile kayitli sermaye sistemine gecisine kayitli sermaye sistemine gecis ve kurumsal yonetim ilkelerine uyuma yonelik olarak esas sozlesmesinin "Kayitli Sermaye" baslikli 8'inci "Yonetim Kurulu ve Suresi" baslikli 11'inci, "Yonetim Kurulunun Toplantilari" baslikli 12'nci, "Yonetim Kurulunun Yetkileri ve Yonetim Kurulu Komiteleri" baslikli 13'uncu ve "Toplanti Sekli" baslikli 20'nci maddelerinin tadiline iliskin basvurumuz, Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan 27.03.2009 tarihinde olumlu olarak karsilanmistir." ***ANELT*** (30/03/2009 - 10:55:49)

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

***AFMAS*** AFM Uluslararasi Film Produksiyon Ticaret Sanayi A.S.'nden gelen yazi: 9 Ocak 2009 tarihli ozel durum aciklamamizda belirtilen, Menkul Kiymetler Borsalarinin Kurulus ve Calisma Esaslari Hakkinda Yonetmelik Madde 48 ve Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi Kotasyon Yonetmeligi Madde 25 kapsaminda borsa kotunda bulunan menkul kiymetlerimizin kottan cikarilmasi icin Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi'na yaptigimiz basvuru sureci devam etmekte olup belirtilen durumda bir degisiklik veya gelisme meydana gelmemistir. ***AFMAS*** (30/03/2009 - 11:09:48)

Yorum

• hunter07
            Tecrübeli
            • 13 Mart 2009
            • 417

1848 yılında taşkömürü madenciliğine başlayan, 1983 yılında ayrı
            bir genel müdürlüğe dönüştürülen ve 12.451 kişiyi istihdam eden
            Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2009 yılında Ray Sigorta güvencesini
            seçti.
            TTK, Ray Sigorta tarafından yangın, yurtiçi ve yurtdışı nakliyat
            sigortalarıyla teminat altına alınırken, kuruma ait araçların kasko,
            trafik, tehlikeli maddeler taşımacılık ve depo sorumluluk sigortaları
            da yapıldı. Ray Sigorta'nın TTK'ya sunduğu teminat 2009 yılı boyunca
            sürecek.
            Ray Sigorta Genel Müdürü Nüzhet Atabek, konuyla ilgili yaptığı
            açıklamada, "Termik santrallerin ve demir-çelik endüstrisinin
            metalürjik kömür ihtiyacını karşılayarak ülke ekonomisine önemli bir
            katkıda bulunan TTK ile çalışmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz"
            diye konuştu.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Gerilim filmi izlemeyi seven ketenhelva dahil, İMKB yapımı AFMAS gerilim filmini izlemeye talip olmadı anlaşılan

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Gerilim filmi izlemeyi seven ketenhelva dahil, İMKB yapımı AFMAS gerilim filmini izlemeye talip olmadı anlaşılan

kısrak nefesleniyor..

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

ersu yokmu ersu
                  her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ersu yokmu ersu
                    Olmamıııı, hepiciği var, cuma çay çorba parası verririm diyenlerden bir kaçı çay çorbayı verdi; haberin var mı taş duvar demir kapı kör pencerem
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

stop yapmayı düşündüğünüz hisselerde önce bir iştişarede bulunalım; fikir teatisinde mesai harcayalım derim; elbet herkesin kendi keyfi kederi bilir

Yorum

• safarii
                        Yeni üye
                        • 01 Aralık 2008
                        • 42

Sahol

Sayin hocam sahol cuma 2,92 vermiştim bu gün 2,80 alim verdim eğer iş bankasi internet müsade ederse 2,76 dan alamadik.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Ortak sattı beni bugün; bilmem bilir misinzi; veya gözlediniz mi; ortalık yeşilken borsa yazarları yerden biten pıtrak gibi bollaşır bol bol hisse öneriri (tıpkı ben gibi ) İMKB de sert düşüler başladı mı; hemen tüm yazarlar ya hasta olur; ya acil toplantısı vardır; ya işi çıkmış ya da Tarcanlık yapıp abi one munit çiş! der ortalıktan sıvışırlar

Pardon yahu benim acil toplantım vardı hadi hoşçakalın

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayin hocam sahol cuma 2,92 vermiştim bu gün 2,80 alim verdim eğer iş bankasi internet müsade ederse 2,76 dan alamadik.
                            iştişarede bulunma lüzümü hissetmedim diyorsunuz yani
                            Başarılı her işlem güzeldir; en azından zararın bir kısmı telafi edilmiş olur; eğer 2.30 larda ek alım yapmışsanız zaten zarar değil kara geçmiş olmalısınız.
                            Bugün size zun uzun sorduğum, sizin de yanıtlamak nezaketinde bulunduğunuz sorulardan yola çıkarak uzun bir yazı planlamıştım yazmayı, zihnimde yazı hazır, klavye tuşlarını tuş etmeği beekler sadece, olmadı vesselam; ama kısa sürede o yanıtlarınızı analiz edip yazmak istiyorum

Yorum

• perisd
                              Katılımcı
                              • 10 Şubat 2009
                              • 78

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              stop yapmayı düşündüğünüz hisselerde önce bir iştişarede bulunalım; fikir teatisinde mesai harcayalım derim; elbet herkesin kendi keyfi kederi bilir

hocam bende de 7.90 malıyetlı turkcell var sadece..
                              istişarelık durumu varsa yapalım

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Ee siz uyuyun ben cuma günü dyoby dedim mi demedim mi Şimdi tavan mı değil mi

Neyse 1 tavanı görünce toplantıya gitmrkten vazgeçtim; birazdan taban olan hissem olursa vınnn toplantıya one munit

Yorum

Working...
                                X

Debug Information