M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Hatılayan var mı; iskur a dikkat çekmiş ve prim olasılığı taşıyor diye düşünmüştüm; %12 primli bugün
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      izin verirseniz katkı amacı ile:

% 25.5 NET TMT

13 NİSAN DA
      sayın radyolog trending otkarmidur bu..isim zikredilmemiş,ilgili mesaja alıntı yapılmış..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

NUGYO 1,54 gönderildi. Teşekkürler Mesut Hocam.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

Ooo keten uyuyor, yağmur, nur hanımlar börek öürek yapmaya gidiyor, topik uyuyor; olmaz ki ama; ben sadece bana seans içi hisse sormayın demiştim, ortağum kendisine bu tarz soru sorulmasından rahatsız değil; bense aralarda topik geyiği okumaktan hiç rahatsız değilim bilakis gülüp stres bile attırıyor; keten hocam hep de hisselerine bakma bre
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• muzoder
            Aktif
            • 23 Şubat 2009
            • 255

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Hatılayan var mı; iskur a dikkat çekmiş ve prim olasılığı taşıyor diye düşünmüştüm; %12 primli bugün
            iyi hocam güzelde o hisseyi nasıl alam biz 0,25 lot felan alma imkanı olsa neyse aslında o bile fazla

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ooo keten uyuyor, yağmur, nur hanımlar börek öürek yapmaya gidiyor, topik uyuyor; olmaz ki ama; ben sadece bana seans içi hisse sormayın demiştim, ortağum kendisine bu tarz soru sorulmasından rahatsız değil; bense aralarda topik geyiği okumaktan hiç rahatsız değilim bilakis gülüp stres bile attırıyor; keten hocam hep de hisselerine bakma bre
              yav bende yokki zaten sordugum,ben alakasız oynuyorum,kurulmuşum cam kenarına,havada güzel geleni geçeni gözlüyorum,varmı benden başka kısa fılfıllı etek giyen deyu..

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22528

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın radyolog trending otkarmidur bu..isim zikredilmemiş,ilgili mesaja alıntı yapılmış..
                evet svg ketenhelva
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• atalayilkay
                  Katılımcı
                  • 19 Mart 2009
                  • 138

futureler

E-Mini S&P 500 Jun 09821.50 5:44am ET 5.75 (0.70%)
                  Mini Dow Jones Indus.-$5 Jun 097,802.00 5:44am ET 47.00 (0.60%)
                  Nasdaq 100 Jun 091,264.50 5:44am ET 8.50 (0.67%)
                  S&P 500 Jun 09821.50 5:42am ET 5.80 (0.70%)

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

GUBRF 5.25-5.30 da işlem görmekte; süpriz yapıp hınzır çocuklar gibi sokağa fırlamaya çalışmakta sanki

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      iyi hocam güzelde o hisseyi nasıl alam biz 0,25 lot felan alma imkanı olsa neyse aslında o bile fazla
                      alırım ben heman kaç lot 100-200-1000?gazoz kapagı kabul ederlermiki acep..

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yav bende yokki zaten sordugum,ben alakasız oynuyorum,kurulmuşum cam kenarına,havada güzel geleni geçeni gözlüyorum,varmı benden başka kısa fılfıllı etek giyen deyu..
                        :( gerekli açıklamaları yazdığımı düşünmüştüm o günlerde dün tepki gelecek görünüyor dedim bilmiyorum takip edemedim geldimi, ama yelkenleri dolduracak kadar da dememiştim

Yorum

• mehmet emin
                          Tecrübeli
                          • 19 Ağustos 2008
                          • 303

tuborg

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
                          Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
                          "Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma süreci devam etmekte,
                          hissede daha öncede ilk tepki sürecinin beklediğimiz gibi gelişmesi
                          sonrası bugunlerde ikincil hareketliliğin başlayabileceğini
                          söyleyebiliriz.
                          Hissenin ilk adımda ......1.17 ara direnç noktasını geçmesi ile
                          beraber ikinci tepkinin başlaması ve ikinci tepki süreci içinde ilk
                          adımda 1.17 ve 1.27 üzerinde hareketlilik beklemekteyiz.
                          Daha büyük adımda ise ................1.27-1.35 bölgesi hedef
                          olarak izlenebilir.
                          Hissenin ikincil tepki hareketliliğinin orta ve uzun vadeye
                          yönelik önemli işaretleride verdiğini düşünmekteyiz.
                          Böyle bir tabloda büyük adım hedef seviyesinin denenmesi,
                          geçilebilmesi vede elinde bir süreliğine hisse tutanlar açısından
                          avantajlı bir durum getirebileceğini söyleyebiliriz.
                          Tabiki piyasada kısa vadede fırsatlar kaçmaz felsefesi ile
                          davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasını işaret eden ) yapı
                          içinde olmamız sebebi ile gunlük işlemlerin çok daha fırsat verdiğini
                          hep beraber görmekteyiz.
                          Zararkes seviyesi ise ..........1.06 olarak izlenebilir.
                          Zaman stop aralığı ise .........1-3 seans olarak izlenebilir.
                          Verdiğimiz zaman stop aralığındaki espri ise, ifade ettiğimiz
                          zaman içinde beklediğimiz hareketlilik başlamadığı taktirde aşağıdaki
                          zararkes (stop loss) seviyesinden daha önce, kontur garanti olması ve
                          daha az zararla veya karla veya aynı fiyattan çıkılması açısından çok
                          önemsediğimiz bir uyarı olarak izlenebileceğini söyleyebiliriz.
                          Tabiki piyasadaki diğer 350 fırsattan yararlanılması açısından
                          nakit likit kalmanın ne kadar önemli olduğunu içinde bulunduğumuz
                          al-sat veya sat-al (trade piyasası içinde ) olmamız sebebi ile
                          değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu vesile ile
                          raporlarımızda bu uyarıyı yapmaktayız.
                          İlk adımına ulaşmaş ise isteğinize görede satış yapılabilir veya
                          ikinci adımı beklemek size kalmıştır anlamı taşımaktadır."

'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• mehmet emin
                            Tecrübeli
                            • 19 Ağustos 2008
                            • 303

***BIMAS*** BIM Birlesik Magazalar A.S.'nden gelen yazi: Aciklanacak Ozel Durum/Durumlar: BIM Birlesik Magazalar A.S.'nin Fas Ulkesinde Kurulu BIM Stores SARL isimli bagli ortakligina yaptigi sermaye artirimi. Sirketimizin, FAS Ulkesindeki % 100 istirak ettigi BIM Stores SARL, ismindeki bagli ortakligin sermayesi tamami nakit odenmek uzere 15,000,000 Fas Dirhemi artirilarak 45,000,000 Fas Dirhemi'ne (yaklasik 7,662,000 TL) cikarilmistir. ***BIMAS***
                            'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• carizzm
                              Tecrübeli
                              • 16 Mayıs 2008
                              • 317

bim birlesik magazalar a.s.'nden gelen yazi: aciklanacak
                              ozel durum/durumlar: bim birlesik magazalar a.s.'nin fas ulkesinde
                              kurulu bim stores sarl isimli bagli ortakligina yaptigi sermaye
                              artirimi. sirketimizin, fas ulkesindeki % 100 istirak ettigi
                              bim stores sarl, ismindeki bagli ortakligin sermayesi tamami
                              nakit odenmek uzere 15,000,000 fas dirhemi artirilarak 45,000,000
                              fas dirhemi'ne (yaklasik 7,662,000 tl) cikarilmistir.

Yorum

• carizzm
                                Tecrübeli
                                • 16 Mayıs 2008
                                • 317

dogub grafiği gözüme ilişti prim yapar gibi ustalar ne düşünür acep gözden kaçmasın..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information