M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

trendline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba mesut bey değerli yorumlarınızı ayrı bir başlıkda altında görmek daha dikkat çekici olurdu. Yönetimin yazarlar başlığını ayrı yapması lazım.

ana sayfada keyborsa yazarları başlığı altında var zaten..
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

muhtelif yanıtlar..

mesut hocam 20/03 mesajlarınızımı tarıyorsunuz cümlesi;o güne ait,gene naftalinlenmiş hatta öldügüne hükmedilerek gömülmüş ve dahi manevi ve psikolojik hasara yol açmaması için üzeri kireçlenmiş en az 2 hisseyi mezardan,bunuda söylememişmiydim diyerek çıkararak,psikolojik kargaşa ve ego çöküntüsüne yol açmanızdan ötürüdür,yoksa benim fırfırlı etegimle(iskoç olma hakkım saklı kalmakla birlikte) ilgi ve alakası bulunmamaktadır..

topigin filozoflugu beni aşar ama her zaman şeytanın avukatı ve alterne durum senaristi olmaya mütemayilimdir..(bakınız eski germen efsanelerinden krom ve nikel etiketleri(özellikle nikel))..:037:

mesut hocam rabakta direnç neresidir size zahmet olmazsa..

ehikü..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        okur-yazar diyor avatarının yanında:081:

bunun anlamı? ooo akşam malzeme hazır...güzel sofra kurarız:081:

hayallerimizi konuşuruz..keten de gelir topick in filazofu..

kaynatırız bi güzel..çaylar şirketten

FLAŞ.FLAŞ..okul savaşları!!başlatabilirim yanii..
        1. ps:yanlış alıntı oldu galba..
        Last edited by ketenhelva; 26 Mart 2009, 21:56. Sebep: men dakka dukka

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

gene hatlar karışmış
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

savaşacak asker kalmamış baksana para sayıyorlar hocalar yorgun savaşçı uyudular galiba..

eee kime savaş açacaksın??

sen mühimmatı hazırla..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

mühimmat hazır.hocalarıma son model en hızlı cinsinden para sayma makinesi alalım..yaşlanınca insan erken uyuyor,kaldıramıyor bünye elbet geç vakitlere filan kalmayı.vazgeçtim sayım makinesinden,masaj yatagı alalım..

Yorum

• ARAGONN
                Tecrübeli
                • 11 Mayıs 2008
                • 321

E haliyle yorulmuşlardır Hocalarımız. Şu hisse bu hisse heralde IMKBde işlem gören hisselerin yarısı taranıyordur gün içinde. Sanırım para sayma makinaları vardır, bence de masaj yatağı uygundur efendim

Hamiş: Burada dönen geyiklerinde kalitesine hastayım abi
                gece şöyle bir göz atmadan uyumuyorum. Bu arada Sn yağmurda sanırım insomnia var
                HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

yok kayfe içme hastalıgından mütevellit o somon dedigin şey..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

günaydın arkadaşlar.hayırlı bolkazançlar diliyorum topik izleyenlerine.çok uyudunuz,kalkın artık..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

trendline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Merhaba mesut bey değerli yorumlarınızı ayrı bir başlıkda altında görmek daha dikkat çekici olurdu. Yönetimin yazarlar başlığını ayrı yapması lazım.
                      Arama yaparak zaten ulaşılabiliniyor
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

mesut hocam 20/03 mesajlarınızımı tarıyorsunuz cümlesi;o güne ait,gene naftalinlenmiş hatta öldügüne hükmedilerek gömülmüş ve dahi manevi ve psikolojik hasara yol açmaması için üzeri kireçlenmiş en az 2 hisseyi mezardan,bunuda söylememişmiydim diyerek çıkararak,psikolojik kargaşa ve ego çöküntüsüne yol açmanızdan ötürüdür,yoksa benim fırfırlı etegimle(iskoç olma hakkım saklı kalmakla birlikte) ilgi ve alakası bulunmamaktadır..

topigin filozoflugu beni aşar ama her zaman şeytanın avukatı ve alterne durum senaristi olmaya mütemayilimdir..(bakınız eski germen efsanelerinden krom ve nikel etiketleri(özellikle nikel))..:037:

mesut hocam rabakta direnç neresidir size zahmet olmazsa..

ehikü..

Rabakta direnç; tesadüfün iğne deliği, esbank, marmarabank, aktaş, emsan vb leriyle nedense hep aynı kapıya çıkıyor

Dirençleri SPK !...
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

Günaydın bu arada...

Çocukluğumda sokak aralarında, burnundan kelepçelenmiş ayu oynatılırdı, def ile, çocukluk işte severek izlerdim; ama... Dalıp giderdim çocuk halimle, burnumun ucuna uzanan ters çevrilmiş şapka ile kendime gelir ve ters çevrilmiş şapkayı gördüğümde, ayu görmüş gibi kaçardım!...
                          Ters çevrilmiş şapka; hadi beyler pamuk eller çebe demekti çinkü, o da ben de ne gezer

Ne para sayma makinası, ne de masaj yatağı ters şapkaya sığmaz biliyorum...

APS li postanın yolunu gözlüyorum

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

verdim postaya..yoldadır..günaydın mesut hocam,allah zihin açıklıgı versin,bizede yarasın(tamamıyle duygusal açıdan diyorum yani)..

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Alctl

s_imyacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              mesut hocam alcatel ile ilgili bilgi alabilirmiyim. teşekkürler.
                              Topiğiye hoşgeldiniz, ilk mesajınız olmalı, sizi daha önceden anımsayamadım.

ALCTL; hedef 1.45 destekler 1.26-1.17
                              STOP; herkesin kendisinin belirleyeceği %3-5 arasında değişebilecek seviyeler 1.15 kesin stop seviyesi olarak ele alınabilir
                              Last edited by MESUTC; 27 Mart 2009, 09:01. Sebep: Yeni düzenlemeler

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

ğünaydın arkadaşlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information