şimdilik lanetli prkte takibimde 1 aydır izliyorum henüz almadım
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ihlassssssssssMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
fmizpppppppppppppMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
evet üstat 3690-3700 ğeçerse okeyMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaranti 3,90 lara hareket edecek gibi
Yorum
-
carfa herşeyiyle lanetli hiç buraları haketmiyorMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTopigi ziyaret eden arkadaslardan bir istirhamim olabilir mi acaba?
"Lanet olsun bu hisseyi aldigima" dediginiz hisse veya hisseler hangileri yazabilir misiniz? Simdiden tesekkurler
:36_1_15:
Yorum
-
-
ihevada muneccimlik yaptigim dip seviye 3.24 goruldu bakalim tepe noktasi da gorulecek mi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
son dakikalarda atak mı yapacakMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihevada muneccimlik yaptigim dip seviye 3.24 goruldu bakalim tepe noktasi da gorulecek mi
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
2. seans DENİZ ve FİNBNK KARDEŞLER TAVAN OLDULAR,ASLINDA BU KAĞITLARDAN ALMAK LAZIM GALİBA HOCAM NE DERSİNNNNN....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
1.59 dan donmus. 173 de islem gormekte su an 1.80 sonraki direnciMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCOM: Guc kaybediyor. Destek 1.54 direncleri 1.66 ve 1.73Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Sahipli ve dolasimda degil buyuk oranda hisseler o nedenle dolasimdaki hisselerin azligi hareket kolayligi sagliyor. Ama siz isterseniz biraz farkedilir bir alim girin bakalim ne olurmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. seans DENİZ ve FİNBNK KARDEŞLER TAVAN OLDULAR,ASLINDA BU KAĞITLARDAN ALMAK LAZIM GALİBA HOCAM NE DERSİNNNNN....
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahipli ve dolasimda degil buyuk oranda hisseler o nedenle dolasimdaki hisselerin azligi hareket kolayligi sagliyor. Ama siz isterseniz biraz farkedilir bir alim girin bakalim ne olur
HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİN HOCAM?:36_3_2:MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Finansbank takasi: Finans yat. %88.80
Citibank % 10.70
Geriye ne kaldi
sizde bende diyesim ky de %0025 (bu miktarda 5-10 adetlerle dagilmistir ki cogu unutulmus islem yapmayan borsaya kusmus kisilere aittir)
Sonuc: Finansbank bir cebinden aldiginio obur cebine koyarak hissesinin fiyatini artiriyor
Yorum
-
Ayni miktarda pay ve ayni miktarda tasarrufla garantibankna mi ort olmak mantiklidir Finansbanka mi sizce?
Finansbank F/K 18.59
PP/DD: 3.10
Garan: F/K: 8/41 PD/DD 1,90
"Eee ama hocam onlar tavan yapiyor ben kazandigima bakarim dediginizi duyar gibi oluyorum :36_1_13:
Fazedinki benim 1980 model murat124 otomobilim var ve trafige cikamaz durumda. Ama araci bir gun ben esime %10 karla satiyorum ertesi gun o bana %10 karla satiyor... Bunu goren komsularim aaa bu arac cok degerli her gun %10 prim yapiyor diye talip olurlar mi acaba aracima :36_1_13:
Varsayin ki bir komsum safligina geldi ve aldi araci ertesi seans pardon gun %1 primli satacak kisi bulabilir mi :36_1_13:Last edited by MESUTC; 28 Ağustos 2008, 20:27.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum