Bsoke 0.93-0.94 seviyesinde işlem görmekte, kısa mesafe koşucusu olarak 0.92 den hız alaır mı acep
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Hedeflerin bana küçük gelebilir der gibi bıyık altından gülüyor ama....MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanet 3.00 seviyesinde işlem görüyor hedefi 3.10 -3.18 atağı yapacak mı bakalımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sngyo yu mavilim üstat da değerlendirmiş, o değerlendirmeyi yabana atmamak gerekir , sadece biraz gelmeyin kış kış yapılıyor benceBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ancak 1.35 e kadar yetti gücüMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterToaso 1.33 den işlem görüyor, yukarı 2-4 kademelik atak yapacak görünümünde bakalım 1.38 denemesinde başarılı olur mu!...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
2. seans 1.37 yapacak gibi ama hayırlısı.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterancak 1.35 e kadar yetti gücü"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
izocam 13.60 da yine bir kısa mesafe te hefes edip abü bi kısa koşu bakkala gidip gelivereyim der gibi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
vanette 3.18 hedefi de tamamdır abbas
Yorum
-
hocam koza ufak ufak yolcu gibi,
işlem hacmi az mı, nedersiniz
svg“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
helal olsun üstat seni dikkate alan olmuştur umarımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterERSU YİNE TAVAN 4X4 OLDU VE 0.44 E ULAŞTI
2 günde 4 tavan
çok büyük başarı
Yorum
-
Akenr 6.05 e bir atak yapmak ister sonrasında piyasaya bakar herhalde arkamdan gelen var mı diye tahminimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
YKGYO yu hangi kademede iken yazmıştık ortak, hala gidiyor,
soran da yok unutmadıysam
Yorum
-
-
067 takibe almıştık üstat 072 tekrar uyardıkMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYKGYO yu hangi kademede iken yazmıştık ortak, hala gidiyor,
soran da yok unutmadıysam
sabah 077 dikkat çektik 080 ğeçmeli yoksa borsayı bırakırız dedik
Yorum
-
Yorum