afiyet olsun arkadaşlar yemekler mesut hocayla benden
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Gidilir gelinmez dağında, 10.000 koyunum var; bir de yörük çadırım, yiyebildiğiniz kadar yiyin yarasın afiyet olsun.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun arkadaşlar yemekler mesut hocayla benden
Ama, "sen kuzu kizartmasi da koysan önüme/ önce ekmeğe uzanır elim / Hayat kavgamın adıdır benim/" diyenlere de; yufka da bulunur hani
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut hocam gönderdiğim dosyayı incelediniz sanırım. nasıl geliştirelim. yada bu şekilde uygunmu?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
İnceledim çok teşekkür ederimhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam gönderdiğim dosyayı incelediniz sanırım. nasıl geliştirelim. yada bu şekilde uygunmu?
Portföye giriş tarihi, alım aralığı, hedef, stop seviyesi, ek açıklama (spekülatif, temel verileri iyi değil, vb açıklamalarım) olursa exel dosyasında mükemmel olur diye düşünüyorum sizin için uygun olursa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
11:53 : RAPOR-VAKIFBANK VE KİPA TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"VAKBN: Hisse uzun vadede yüzde 77 gerilemiş durumda
Son 5 ayda yüzde 36 lık bir bantta dip ve taban sürecini
sürdürmekte.
Hissede dip çalışması olumlu gelişmeye devam ediyor.
Endekse göre son 1 haftada direnç gösteren hissede kritik direnç
seviyesi olan 1.16 geçilebilir.Geçilmesi ile beraber yükselişin ilk
hareketini görebiliriz.
Endeksle bir karşılaştırma yaptığımızda önümüzdeki 2-3 gune
yönelik endekten daha iyi bir performans sergileyebileceği yönünde
rölatif olarak desteklendiğini görmekteyiz.
Süreç olarak 5 gunlük ve 22 gunlük hareketli ortalamasının
üzerinde kalma isteği olumlu süreci desteklemeye devamedecektir.
1.16 noktasının geçilmesi ile beraber 1.23 üzerinde bir kırılma
görebilir. İlk adımda bu noktanın geçilmesi ile beraber 1.35 noktasını
hedef yapabileceğini söyleyebiliriz.
Ancak yinede endeks üzerinde bir performans sergilemesini
bekliyoruz.
Zararkes seviyesi olarak hissede 1.09 izlenebilir.
Hissede zaman hareket aralığı ise 2-4 seans içinde olarak
izlenebilir.
KIPA
Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma sürecini destekleyen
hissede ,daha öncede ilk tepki sürecinin beklediğimiz gibi gelişmesi
sonrası bugunlerde ikincil hareketliliğin başlayabileceğini
söyleyebiliriz.Hissede 3.86 ara direnç noktasının geçilmesi ile
beraber ikinci tepkinin başlaması ve ilk adımda 3.92 ve 4.00 üzerinde
daha büyük adımda 420-432 bölhesi hedef olarak izlenebilir.
Zararkes seviyesi ise 3.62 olarak izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise 1-3 seans olarak izlenebilir."
Yorum
-
-
ne demek hocam. elimden geldiğince yapmaya çalışıcam.yalnız bazı senetlerde Portföye giriş tarihi, alım aralığı, hedef, stop seviyesi, ek açıklama olmayabiliyor. o hücreleri boş bırakmak zorunda kalırım. hızla yazıldığından atlanabiliyor. yada bu dosyayı ilk önce kendi aramızda maille düzeltir daha sonra topik kullanıcılarına sunabiliriz. nasıl istersniz karar sizin. ama bu topiğe daha fazla kayıtlı kullanıcı çekeceğimizden ve daha çok bilgi katılımı sağlayabileceğimizi tahmin ediyorum.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnceledim çok teşekkür ederim
Portföye giriş tarihi, alım aralığı, hedef, stop seviyesi, ek açıklama (spekülatif, temel verileri iyi değil, vb açıklamalarım) olursa exel dosyasında mükemmel olur diye düşünüyorum sizin için uygun olursa
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
10:14 : HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İŞ YATIRIM, SODA SANAYİ İÇİN AL ÖNERİSİNİ
korudu
İş Yatırım, Soda Sanayi için AL önerisini korudu.
İş Yatırım (www.isyatirim.com.tr) konu ile ilgili raporunda,
Soda Sanayi için AL önerisinin korunduğunu belirtti.
Raporda şu değerlendirme yapıldı:
"Eti Soda, tronadan soda külü üretimine bugün başlıyor. Türkiye
Beypazarı bölgesinde dünyanın ikinci büyük trona rezervine sahip.
Ciner Grup’un %74 oranında iştiraki Eti Soda bölgede soda külü
üretimine başlayacağını açıkladı. Ticari üretime ise Nisan ayında
geçilecek. Şirket iki yıl içinde üretimi 1 milyon ton düzeyine
taşımayı hedefliyor. Üretimin tamamı ise ihracat pazarlarına
yönlendirilecek. Bölgede daha ucuz maliyetli doğal soda üretimi Soda
Sanayii için fiyatlama gücü açısından risk teşkil etmekte.
Diğer emtialardan farklı olarak soda külü fiyatları küresel
krizden çok fazla etkilenmedi. Soda külü fiyatları bu yıla geçen yılın
ortalaması düzeylerinde başladı. Soda Sanayii için değerlememiz
bölgede yeni üretici ve artan fiyat rekabeti gibi beklentileri
içermekte. Şirket için AL önerimizi koruyoruz.
AL 62% Potansiyel
(TL) Geçerli Hedef
Kapanış 1.17 1.90
PD, mn 245 398
HAO PD, mn 49 80"
Foreks Haber Mer
Yorum
-
ERSU YİNE TAVAN 4X4 OLDU VE 0.44 E ULAŞTI
2 günde 4 tavan
Yorum
-
-
viking 0.33-0.34 de işlem görüyor, ersuya özeniyor
Yorum
-
Bende henüz sinyal gelmedi ama bazen pc başından ayrılıyorum, o dönemlere denk düşmüş de olabilir, hisse takibimde olmadığı için bilmiyorum ama üstat siz dediyseniz boş çekmez biliyorummehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat nuhcm 8550 üzeri 9200 ğörebilir tahta sıg
Yorum
-
Bugün 12.20MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervanet 3.00 seviyesinde işlem görüyor hedefi 3.10 -3.18 atağı yapacak mı bakalım
Vanet 3.12 seviyesine ulaşarak 1. hedefi bitirdi
Yorum

Yorum