radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
27.02.2009 tarihine kadar gittim ama ben göremedim YKGYO hissesini önermedim ki benBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster27.02.2009 tarihine kadar gittim ama ben göremedim YKGYO hissesini önermedim ki ben
özür dilerim
sanırım ben yanlış anımsadımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
prkte de stop şu an için stop yapmaya gerek yok diye düşünüyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Prkte de 1.41 seviyesinde satışların hacmi artarsa stop koymayı düşünüyorrumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ben 1,45 den gönderdim. takipdeyimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPrkte de 1.41 seviyesinde satışların hacmi artarsa stop koymayı düşünüyorrum"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
zamanında alrm verdik hocammehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seans sıkıntılı olabilir
dolarda alımlar hızlandı
Yorum
-
Otokar 7.95 seviyesinde işlem görmekte 7.90-7.80 kademelerinden kv alım prim potansiyelini taşıyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
14:08 : ***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. nden gelen yazi: Sirketimiz ile Munevver Hayat Gokce arasinda Istanbul ili, Sisli ilcesi,
***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. nden gelen yazi: Sirketimiz ile Munevver Hayat Gokce arasinda Istanbul ili, Sisli ilcesi, Mesrutiyet mahallesi, Buyukdere caddesi, Fransiz Hastahane Arkasi 131 pafta, 1905 ada, 48 parseldeki 13. kat 33 nolu bagimsiz bolumun 1.039.603,96 TL+KDV pesin bedelle satilmasina iliskin bir sozlesme imzalanmistir. Satis bedeli pazarlik usulu ile belirlenmis olup, tapu devir islemlerinin satis tutarinin tamaminin tahsil edilmesini takiben 17.03.2009 Sali gunu tamamlanmasi beklenmektedir. Satis sonucunda UFRS ye gore 5.896,04 TL zarar beklenmekte olup, VUK a gore 327.496,10 TL kar beklen- mektedir. Elde edilecek karin kullanimi acisindan henuz bir karar alinmamistir. ***YKGYO***
Yorum
-
AKENERJİ; 6.15 seviyesi bugün için stop noktası imiş, 5.90 2. stop noktası ancak bugün kıracağını sanmıyorum. Düşüse direnerek galip çıkacak görüntüsü hakimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
2400 önemli demiştimhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet hocam AKGRT için tavsiyeniz nedir maliyet düşürülebilirmi stopmu yapalım
2390 sattım 2310 tekrar yerine koydum
Yorum
-
Kozaa 1.48-1.45 seviyelerinden alımlarda prim yapmaya aday 1ç49-1.50 kademesinden işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkte 1ç41 seviyesinden işlem görmekte yukarıya atak yapabilir 2-4 kademeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum