Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hocam, açarsın şirket haberlerine bakarsın. Var mı bir durum diye.
Gerel'ı yakından takip etmedim.Bildiğim kadarıyla çok sığ bir tahtadır.Satıcı yoksa, 10-15 bin YTL ile bile tahtayı tutarsın.
Agyo'nun %51'ini temsil eden hissesini Manag Gayrımenkul satın aldı.Satılma beklentisi ile İsmail Tarman çok önce hisseleri topladı.Bu nedenle çağrı beklentisi vardır ondan düşmüyor olabilir, İsmail Tarman destek atıyor olabilir.
Kulağı delik arkadaşlarımız varda ondan dolayı yazıyorum
Kulağı delik arkadaşlarımız varda ondan dolayı yazıyorum
Mesajdan sonra bir bakayım,ne yapmış bu Gerel dedim.4 yıldır düşen bir grafik gördüm.Bu düşüşe direnmiş hali ise ötede dursun.
Agyo'yu uzun süre izledim.İsmail Tarman alım yaparken,piyasa yatay ve düşerken dahi hisse fiyatı yükseliyordu.Hissede satış haberi geldikten sonra çağrı fiyatı beklentileri karşılamadı ve hisse gerilemeye başladı.Ondan sonra takibi bıraktım.;)
Gerel'i bilmem ama, Agyo çağrı beklentisi nedeniyle o kadar düşmez diyorum, düşerse kapanışta yarın gel yanıma.
Bak Migros'a aylardır aynı fiyatta çakılı kaldı.;)
Mesajdan sonra bir bakayım,ne yapmış bu Gerel dedim.4 yıldır düşen bir grafik gördüm.Bu düşüşe direnmiş hali ise ötede dursun.
Agyo'yu uzun süre izledim.İsmail Tarman alım yaparken,piyasa yatay ve düşerken dahi hisse fiyatı yükseliyordu.Hissede satış haberi geldikten sonra çağrı fiyatı beklentileri karşılamadı ve hisse gerilemeye başladı.Ondan sonra takibi bıraktım.;)
GEREL i de nazar ettimAma AGYO iyi direndi sayılır...
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM
DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI,
ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN
BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA YER ALAN YORUM VE
TAVSIYELER, YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE
DAYANMAKTADIR. BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR. BU NEDENLE, SADECE BURADA YER
ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI
BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM
DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI,