VOB online

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CR7
    Tecrübeli
    • 26 Ekim 2014
    • 1711

Bu klibi GARAN 7.33 Vob 91525 ve çöküşçüler cirit atarken paylaşmıştım.

CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar graf'a baktıktan sonra şahsen anladığım tek şey ,şuh kızın 7.80 bölgesi

Tabii .. bir resime herkes bakar ama herkes farklı görür

Muhtemelen gene ben yanlış görüyorum.

Sevgiler...

http://forum.keyborsa.com/showthread...online/page198

Son dakika: Rusya Büyükelçisi Ankara’da silahlı suikasta uğradı

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...gradi-40311678

Komedi mi diyeyim ..trajedi mi yoksa trajikomik mi? Demek ki KGB falan filan hikaye yani

Neyse ...

Gösterge kırmızıyken kötü haber gelmesi olağan olduğunu yazmıştım

Endeks 77157 ,Vob 94650 ,bir saat önce 3.50 olan Dolar 3.52

Amerika yeşil ,CDS yeşil ,MSCI kırmızı

7.72 ile güne başlayan GARAN 7.80 görüp(eksakt rakam) ,5 günlük EMA olan 7.64 ün bir kademe altında 7.63 kapattı.

Daha ne yazayım?

Huzurlu geceler.
    Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• Misafir

" Tabii .. bir resime herkes bakar ama herkes farklı görür

Muhtemelen gene ben yanlış görüyorum.

Sevgiler... " quote by CR7

Görünen resim kendi içinde doğru, bakı$ görü$ vs. herbi$ey tamam.. Temel yannı$..

Yani böylesi resmetmenin temelleri böyle olmaz.. Mesele temele bakma zamanı..

Yorum

• CR7
        Tecrübeli
        • 26 Ekim 2014
        • 1711

Hindistan’da renklerin ustası anlamına gelen Ranga Guru adı verilen çok ünlü bir ressam varmış.

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış, son resmini yaparak Ranga Guru’ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş. Rangu Guru ise;

– Sen artık ressam sayılırsın Racaçi ve artık senin resmini halk değerlendirecek diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem
        koyarak, halktan beğenmedikleri yerlere çarpı atmalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış. Birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde tüm resim kırmızı çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki. Üzgün bir şekilde resmi Ranga Guru’ya götürmüş ve ne kadar üzgün olduğunu belirtmiş. Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş. Raçici, yeniden resmini yapmış ve Rangu Guru’ya götürmüş. Rangu Guru tekrar resmi aynı meydana ama bu sefer yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı
        boya ve birkaç fırça ile birlikte bırakmasını istemiş. Resmin yanına da insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı bırakmasını söylemiş.

Raciçi resmi meydana götürmüş. Birkaç gün sonra resmi görmeye gittiğinde meydanda resmine hiç dokunulmamış, fırçalar da boyalar da kullanılmamış. Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru’ya gitmiş ve resme dokunulmadığını söylemiş. Ranga Guru ise öğrencisine demiş ki;

– Sevgili Raciçi, sen ilk seferinde, insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız eleştiri yapabileceğini gördün. Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. Oysa ikinci seferde, onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin. Yapıcı olmak, eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı.

Sevgili Raciçi, mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın. Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın. Onlara göre senin emeğinin hiçbir değeri yoktur. Sakın emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenlerle tartışma.

Yorum

• CR7
          Tecrübeli
          • 26 Ekim 2014
          • 1711

Amerika ,Mscı ve Dolar eş zamanlı izlenmesi ...böylesine bir gecede ,online olarak.

Yorum

• CR7
            Tecrübeli
            • 26 Ekim 2014
            • 1711

Bu ara grip salgını var ,nasibimi aldım ..bütün gün evde istirahat ettim ,çorba limon portakal

Ne iş yaptım ne de borsayı takip ettim ,filim izledim bütün gün.

18:10 da ,huyumu henüz tam olarak bilmeyen brokerlerimden en genç ve mini etekli olanı aradı ; efem kullanabilir bakiyeniz habire artıyor ..işlem yapmıyacakmıyız!? diye sordu ..

Sabır ... başka bir konu ,dedim ..

Efem , anlıyamadım ...dedi

Ben , seni aramadan bi daha sakın arama dedim ve telefonu kapattım.

Şaka yauvv yok böyle bi konuşma ..2 kontrat 200 lot dan noolcak ki ,ne brokeri ne mini eteklisi
            Kısa vade düzeltme olağan olabilir dedim ,orta uzun vade yi de yazdım

Garan gibi en major hissenin eksakt rakamını da tee 3 hafta önceden paylaştım.

Film'i baştan bi daha izlemek ...

Cümleten iyi geceler.

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              95300 ilave
              Mal oldu 94900
              Bariz bir bayrak yaptı namıssız tam düşünceme paralel
              Gayri buralar diptir haftaliklar lokumdur
              93 e bile gelse alım fırsatımız olur inş teala
              94900 mallı cortları flatladik zabah zabah 94400

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

95300 cort yazdım gelüse bakaruk gelmezse çay hazır

Yorum

• sinterklass
                  Tecrübeli
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 1522

Ulen CR7 büyüğün topallar demiş egeli hocan cort kovalıyor ne diye kaşınırsın 2 günde %3 verdik
                  Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• CR7
                    Tecrübeli
                    • 26 Ekim 2014
                    • 1711

Arjantinli ünlü golfçü Roberto De Vicenzo, işte bakış açısı farkı

Arjantinli ünlü golfçü Roberto De Vicenzo ,yine bir ödül kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş.
                    Ardından külübüne uğramış, eşyalarını toplayıp otoparktaki arabasının yanına doğru yürümüş.
                    O sırada yanına bir kadın yaklaşmış...Vicenzo'yu kutladıktan sonra ona küçük bir bebeği olduğunu, bebeğin çok hastalandığını ve hastane
                    masraflarını karşılayamadığını onun her gün biraz daha ölüme yaklaştığını .. anlatmış .. bir çırpıda.
                    Kadının anlattıkları Vicenzo'yu çok etkilemiş,hemen çek defterini çıkarmış ve turnuvadan kazandığı paranın
                    bir bölümünü yazıp imzalamış.Çeki kadına uzatmış...
                    O sırada kadına "umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın" demiş.
                    Ertesi hafta Vicenzo külüpte öğle yemeğini yerken Golf Derneği'nin bir üyesi yanına yaklaşmış ve ,,,
                    "Otoparktaki çocuklar, geçen hafta siz turnuvayı kazandığınız gün bir kadının yanınıza yaklaştığını ve sizinle konuştuğunu söylediler" demiş. "Evet" demiş Vicenzo, "bunun nesi garip?".
                    "Garip değil tabi ki" demiş adam .. ama size bir haberim var, o kadın bir sahtekarmış , sizin gibi zengin kişilere yaklaşıp hasta bir bebeği olduğunu söyleyip para koparırmış. Korkarım sizden de koparmış.
                    Vicenzo şaşkınlıkla ; " yani ölümü beklenen bir bebek yok mu? " demiş...
                    "Yok" demiş adam.

"İşte bu hafta duyduğum en iyi haber" demiş Vicenzo ...

İşte buna bakış açısı farkı diyoruz. Kimi parasını kaybettiğine üzülür ama kimi de Roberto De Vicenzo gibi ölümü bekleyen bir bebek olmamasına sevinir.

Aynı pencereden dışarı bakan iki kişiden biri sokaktaki çamuru, diğeri gökyüzündeki yıldızları görebilir.

Yorum

• CR7
                      Tecrübeli
                      • 26 Ekim 2014
                      • 1711

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ulen CR7 büyüğün topallar demiş egeli hocan cort kovalıyor ne diye kaşınırsın 2 günde %3 verdik
                      Yükselen borsa'da kaybetmek de neyin nesi ,Günther hocamızı hatırla demedim mi sana dün gece

Böylesine üst düzey bir şaheser yalnız mı izlenir?!! Günther hocamızı hatırla
                      http://forum.keyborsa.com/showthread...online/page203

http://forum.keyborsa.com/showthread...online/page215

Yorum

• sinterklass
                        Tecrübeli
                        • 17 Mayıs 2009
                        • 1522

o klibi hiç mi hiç anlamamışım artık tek izleyebileceğim klip bu yıkıldım inanın
                        Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

Türk borsası çok ciddi bir kırılmanın eşiğindedir bunu şortçusu da longcusu da farkında dır ,kimisi şort girer kimsi long ,bunda şaşırılacak bir şey yok ,zaten bir satıcı olacak ki alıcı olsun veya tersi...

Ben bu kırılmada LONG dan yanayım ,daha evvel de yazdım long iyidir umuttur açıklıkdır kazançtır mutluluktur beyaz olandır...ve ,ki..Beyaz her zaman Siyah'ı yenmiştir ..er ya da geç.

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o mesajı hiç mi hiç anlamamışım artık tek izleyebileceğim klip bu yıkıldım inanın

Long piyasada herkes kazanır ama herkes.

http://forum.keyborsa.com/showthread...online/page209

Bunu da yazdım ya sevgili sinter

Bu şarkının aslı Müslüm baba'nın.

Yorum

• CR7
                            Tecrübeli
                            • 26 Ekim 2014
                            • 1711

Cumartesi ; Kayseri menfür olayla yıkıldık ...Dün Rus büyükelçi suikastı ve gecikmeden hemen akabinde Almanya terör olayı ile rahatsız olduk.

Bugün ise bu güzel olayı yaşadık.Avrasya tuneli açıldı ..işte bu hafta duyduğum en iyi haber.

Emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun İNŞALLAH

Yorum

• CR7
                              Tecrübeli
                              • 26 Ekim 2014
                              • 1711

Endeks 77807 ,Vob 95425 Dolar 3.5286 ,GARAN 7.72

An itibarıyla hemen hemen tüm alem yeşil.

Cümleten iyi geceler.

Yorum

• CR7
                                Tecrübeli
                                • 26 Ekim 2014
                                • 1711

ulan en basit bir gösterge olan MOMENTUM'u bile doğru okuyamıyorsan yazıklar olsun sana

Höst ulan höst...adamdan saydık seni ...seni de gömerim bak , akıllı ol saygılı yaz.Tek bir saygısız yazını görürsem komutan momutan dinlemem sanal alemin karanlığına avanenini gömdüğüm gibi gömerim seni ,saygısız edepsiz seni.pis çakma kemalist seni.pis hamam böceği seni...
                                Ulan iş avatarla olsaydı ,Yüce Atatürk'ün fotoğrafını avatar olarak bir zırh olarak kullanan bu pislikler fetö den içerde yatmazlardı ki ,yazıklar olsun ya ..yazıklar olsun.
                                Kendince rakam veriyor ama her mesajında subliminal negatif .. hep negatif hep negatif ama rakam pozitiv ne hikmetse ,online pozisyon yazmayan bu ve bunun gibi ne kadar spek uşağı varsa benden de o kadar ONLİNE bu pisliklere...
                                Bu alemde , yüce Atatürk'ü kullanıp da onun fikirlerine tam tersi davranan bu pislik casuslara zerre kadar tolerans tanımıyacağım artık ,beter olsunlar.

ALLAH bildiği gibi yapsın bunları.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information