pazartesiden itibaren yeni ay ve yeni vade ,yoğun olacağız vobcular inşallah hep kazanırız .
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
mscı %0.81 ekside dolar yükselişte ,ula şeytan diyor bas şortu pazartesi sabahı fakat göstegeler de al da ya neyse pazrtesi sabahı sakin kafayla bakarız hadiseye ,hadise de zayıfladı bu ara gerçi şarkıcı olan hani
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
bu gece beşiktaş-fener derbisi var ,borsadaki graflara göre fener yükselişte beşiktaş düşüşte ,ligde ise beşiktaş üst sırada graflara göre fener yüzde 1500 galip gelecek bakalım öyle olacak mı ,iddiada 1 e5 fener oynadım,fener yenilirse bir daha graf bakmayacağım yenersede full grafa devam
İddaa Oranları
Beşiktaş 2.20
Beraberlik 3.20
Fenerbahçe 2.30Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Hocam merhaba,
Bende acemi forexcilerdenim.
Hesap açalı henüz 2.5 ay oldu.
Bu sürenin nerdeyse 2 ayını yükseliş trendine girmiş dolara long poz açtığım için beklemekle geçirdim..
2.200 ortalama ile şükür kurtuldum o zarardan
Ben takipçiniz olacağım.
Yorum
-
2 gol 1 kırmızı kart yeni lider ,fener 2-0 aldı lider oldu ,vobu doları borsayı bırak da keşki 1 e 100 oynasaydım iddiayıCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gece beşiktaş-fener derbisi var ,borsadaki graflara göre fener yükselişte beşiktaş düşüşte ,ligde ise beşiktaş üst sırada graflara göre fener yüzde 1500 galip gelecek bakalım öyle olacak mı ,iddiada 1 e5 fener oynadım,fener yenilirse bir daha graf bakmayacağım yenersede full grafa devam
İddaa Oranları
Beşiktaş 2.20
Beraberlik 3.20
Fenerbahçe 2.30

Yorum
-
Siz her maça hakemle beraber 12 kişi çıkıyonuz zaten. Normaldir..CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gol 1 kırmızı kart yeni lider ,fener 2-0 aldı lider oldu ,vobu doları borsayı bırak da keşki 1 e 100 oynasaydım iddiayı

Yorum
-
dolar 2.2316 gördü şimdi 2.2288 ,kısa vade yukarda 2.2350-2.2646 aşağıda 2.2017- 2.1871,orta vade yukarda 2.39 altta 2.0965 uzun vade yuarkda 2.9208 altta 1.9152
bu fiyatların dışına çıkarsa gene konuşuruz sevgili metin
Yorum
-
dolar kısa vadel yükselişe başladı bunda brezilya ve rusyanın faiz artıtımları hafif etkili oldu diyebiliriz,doların bu kısa yükselişi borsayı negatif etkilenmesi beklenebilir fakat bankaların bilançosu beklenenden iyi geldi ve piyasa şimdilik kuvvetli duruyorHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
normal şartlarda bugün düşüş bekliyordum endeksteki doji doların yükselmesi ve endeksin son 2 haftadır yükselişinin düzeltmesi beklentisi ,lakin fener in yendiği ve lider olduğunun ertesi günü piyasanın düşmesi pek görülmüş bir şey değilHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
yaklaşık 1500 point almak çocuk oyuncağıydı olmadı dolar 2.2401 gördü öngörüler iyide paraya çeviremedik , ula fener ters çekiç oldunCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternormal şartlarda bugün düşüş bekliyordum endeksteki doji doların yükselmesi ve endeksin son 2 haftadır yükselişinin düzeltmesi beklentisi ,lakin fener in yendiği ve lider olduğunun ertesi günü piyasanın düşmesi pek görülmüş bir şey değil
Yorum
-
mscı 1.79 ekside avrupa yaklaşık yüzde 1 ekside dolar yükselişte dow direnmeye çalışıyor son 2 hatta 3 haftanın intikamı ayıları coşturuyor fakat uzun vade piyasa hep boğadır haftanın son gününü sabırsızlıkla bekliyorumHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
Yorum