Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yokluğumda bensizliği yaşatmayan 3 değerli arkadaşıma yarınki ve akabindeki serial hareketleri özelden yazacağım ,gelip okuyup geçen saygısızların de paracıklarını alacağım ,her zaman olduğu gibi
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
V0B 93875 - 96875 ,96225
GARAN 8.07-8.36 , 8.32 ..... XU100 78276,CDS ve DOLAR kırmızı ,DOW ..DAX ve MSCI Turkey yeşil
PU bir kere daha haklı çıktı sanki.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Piyasalar doların değerlenmesine aşırı hassasiyete devam etti
parite 1,0495 i gördü artık yeter yaa
ne dolarmış ne dolar, yetti gari
ben diyorumki 1 dolar 1 Euro olacak tamam ama, zaten orayada ne kaldı, bu aşırı hassasiyet son bulur artık, çünkü diplere taşıdı piyasaları, belki hepsi tam dip olmadı ama vobda dün 93875 ile uygun alım yeri omuş oldu.
Vobda kısa vadede 100 binler mümkün, bist 100 için 80 binler, ama önce sabahki görülen en yükseği geçmesi lazım, kısa vadeli direnç 97675 miş bunu gördük, yatırım tavsiyesi değildir.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Pala fırsattan istifade çukur kazdı gibi geliyor bana
Bi graf atacaktım ama hazırlamak vakit ister, vakit yok altın dolar/tl vob, eur/usd hepsinde işlem yaparsam olacağı buydu, kafayı kaldıramıyom bazen, şu an sakin bakalım.
Bist de gördüğüm W formasyonu yaparak tekrar yukarılara gideceğidir, günlük graflara bakan hemen görür zaten, muhtemelen dipledik yada son bi hareket daha varyani pala bu yapabilirde, her zaman öyle olur ya işte son bi son bi diye gider
neyse yön bence bi şekilde yukarı pis dönecek, ama buralarda yatay takılır sonra çıkış yapar, ama roket gibi fırlar vob 105 binlere gider, artık nasıl yapacaklar göreceğiz bakalım, ytd.
bunun huyudur, ya çok bekletir usandırır, yada sanki arkasından atlı kovalıyomuş gibi hülülülülü alır götürür piyasayı, dengesiz aazıcık ama idare ediyoz artık ne yapalım
Yorum