VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster108625 oldu maliyet
kapanış 108625
beni pivot kabul ediyor diyorum,inandırıcı gelmiyor
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Yorum
-
Neyse bu gece zarardan kara geçtiğim için (tapi yi bile kardan sayıyoruz artık
) biraz duygusallatım halbuki bir vobcu için en ölümcül olan duygusallaktır ,dozu yavaş yavaş arttırmamın tek sebebi var onuda sonra anlatırım
Yorum
-
İronik yazılarınızı ... daha önce de yazdığım gibi, beğeniyle takip ediyorum
aldığınız zevki de tahmin ediyorum,ortalamayı kapanış rakamına getirmek ...büyük bir beceri iken
fakat henüz beklediğim tam olmuş değil .
Yorum
-
HAKİKİ ÖZ DAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİronik yazılarınızı ... daha önce de yazdığım gibi, beğeniyle takip ediyorum
aldığınız zevki de tahmin ediyorum,ortalamayı kapanış rakamına getirmek ...büyük bir beceri iken
fakat henüz beklediğim tam olmuş değil .
İNŞALLAH olacak
Yorum
-
dolar düşüşte avrupa borsaları ve nikkei artıda rus borsası bile artıda böyle bir günde bist fişeklemesi lazımdı fakat garandaki kuvvetli duruşa rağmen henüz dünkü en yükseği bile göremedi
bunu şöyle yorumluyorum kendi kendime birincisi Türkiye borsası dünyadan ayrıştı iyice ikincisi de yorulma işaretleri nihayet başladıHer şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
garan grafiğinde 9.84 geçerse 11.21 olan zirveye kadar önü açık altta ise 9.60 5 günlük ho 9.09 ise önemli bir fibo desteği 8.43 ise ayı-boğa pivot noktası hisse an itibarıyla mutlak bir boğa piyasasında.Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum

Yorum