Egelii hocam Just a hi pls stres yok bana kramplar giriyor...
VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
izmirli hocam mayıs 2017 ye kadar sürebilecek yükselişten bahsediyor
en bi sevdiklerim 6 haneli rakamlardan bahsediyorMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
her zaman yediğimden... bir defa da sözünde dur be kamil...sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPztesi salı mümkün mertebe malı bosalticam 5er kaymelik ihlas ygyo beyaz dursun
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Elimdeki tek kağıt hurgz 0,83 maliyetli mevcut zarar %10
15 şubata kadar sabır ve şans lazım .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba VOB online
Forumumuz açıldı şükür ,değerli sinter haber verdi
Ev gibisi var mı ya ,alemin arslanlarıyla beraber olmak ..insan özliyor gerçekten
Tüm dostlara selam olsun
Alemin arslanlarına selam olsun.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
-
Hurgz birazini, 84 verdim kalan büyük bölümü yine. 84 den vermeye çalışıyorumMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
-
selamlarBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGaran 7,34-7,35
7 nin üzerinde topluyorlar galiba,
7 nin altına düşmedikçe garanda orta uzun vade yön yukarı olup, iyi kazandırır gördüm.
her zaman hisseye bulaşmam ama bazen alıyorum,
vobda da longum, az longumu az evvel az daha azalttım, dahada azaltmam, düşüşleri alım fırsatı görüyorum nedense, değişebilirmde,
azar azar takılıyorum işte
kimseye tavsiye değildir.
şu garan gibisi yok, al sat yada al yat hertürlü kazandırıyor,
5 Aralıkda 7,34 lerde geziyordu, Ocak ayındada indi 7,34 lere,
yinede gitti yinede gitti ve oldu 8,55
buradan satsan ya 8,78 ide geçerse?
satmasan ya geçmez düşerse?
satılırmı?
Vobda hissede durduğun gibi çok uzun duramıyorsun ama bu biraz kötü bir huy
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
BEŞİKTAŞ ın hakkı yendi açık net.. Hakem 5tl etmez...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Geçti ... Muhtemelen önünüzde yine harika bir sayım var paylaşırsanız sevinirizBull Market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar
şu garan gibisi yok, al sat yada al yat hertürlü kazandırıyor,
5 Aralıkda 7,34 lerde geziyordu, Ocak ayındada indi 7,34 lere,
yinede gitti yinede gitti ve oldu 8,55
buradan satsan ya 8,78 ide geçerse?
satmasan ya geçmez düşerse?
satılırmı?
Vobda hissede durduğun gibi çok uzun duramıyorsun ama bu biraz kötü bir huy
Yorum
-
Düşülen not doğruymuş da benim zarar aynı kalmışsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZarar % çok.... Buradakiler hiç bir şeye inanmayanlar olarak önemli bir gündeyiz
Yorum
-
Ve Özlediğimiz CR7 büyüğümüz...CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKasım ayı Türkiye piyasası için kötü geçti..graflara ve ayrıca reel piyasaya bakınca insanın içi acıyor ve kararıyor.Şahsen nedense bu kötü duruma inanasım gelmiyor ve pozitif olmaya çalışıyorum.
Bugün Aralık ayının ilk günü ,İNŞALLAH her şey daha güzel olur.
İyi seanslar.
Yorum
-
bu yenirbohça nın hakem satınalması ne ilk nede son olacak, şampiyon olamayacağını bildikleri için her zamanki taktiklerle kupaya asılıyorlar işte, sahada futbol yok ama her türlü numara düşünülmüş ve uygulandı.sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEŞİKTAŞ ın hakkı yendi açık net.. Hakem 5tl etmez...
sayım varda harika sayılmazsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeçti ... Muhtemelen önünüzde yine harika bir sayım var paylaşırsanız seviniriz
bu kağıdında yenirbohçadan farkı yok piyasada, her türlü katakulli var, yinede önümüzdeki 2-3 hafta içinde 8 e doğru düşüşler alım fırsatı olabilir, reverandum sıralarında 10 üzerine atarsa şamda kayısı, kimseye tavsiye olmaz.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum

Yorum