Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baykuşş neeediyon,şeytanın bol olsun
    yaw şeytanımız zaten bol... adam başı 523 tane düşüyor... senin olmasın ama... bak böylede yufka yürekliyim... iyi adam ayaklarında vicdan azabından öldüreyim seni...

valla benim işler şubattan beridir iyi... umarım seninde iyidir...!!!

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

Borsada satıcı az olduğundan alıcılar ufak ufak korkarakta olsa yükseltiyorlar... işlem hacmi normalin epey altında... borsaya rus hatunlar gelmiş diye bi söylenti var... herhalde satıcılar etki altında uyuştular... !!!!

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

Cafeden kalktım, kipadan 4 kutu bira aparttım... ufaktan demlenmeye başladım.... gençler tek başınıza sakın denemeyin....!!!!

bugün, şu saatten sonra bu forumda yazacaklarım hükümsüzdür, kaale almayın...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

Günaydın efenim... dün akşam birayı fazla kaçırdım os sebeple borsayı ancak takip etmeye başladım... saat 10a gelmiş...
          gün içi satmak amacı ile bi kaç long sardırdım... ana pozisyonum değil os sebeple gün içi alış satışlarımı yazmayacağım... dün dönüş sinyalini görmeden 1 kontrat short alıp sonra pişman olup kapamıştım... bu pişmanlıkla sökede içmeye başlamıştım

yaw bi kaç gündür esprili yazmaya başladım... 17 aralıktan beridir ilk defa moralim düzeliyor galiba... dünyaya dönmeye başladımmı ki.?
          Şubat başından beridir kazanıyorum, sermayeyi %50 artırdım... ancak 17 aralıktan sonra sermaye o kadar düştüki, %50 artırdığım halde hala dörtte biri oranında... bu hızla artırsam yıl sonuna kadar belki 17 aralık öncesine ancak dönerim...

Bu fetullah çok kötü vurdu yaw.... ah fetullah ah... tabi kaybetmek kendi suçumdu da... yinede çok koydu... tecrübe oldu sanırım ... işallah olmuştur...

kazandığım küçük paralar hiç heyecanlandırmıyor beni... moral hala bozuk...

neyse bugünki planım al - sat...
          ana trendi temel veriler belirler... TRye ilişkin tüm verilerde kötüye gidiyor... kısa ve orta vade yön aşağı olmalı... yaza kadar trend hafif aşağı olmalı... hızlı değilde hafif aşağı olmalı diyorum çünki zaten 93binlerden geldikki batıya göre 93bin az bile geliyordu... os sebeple hafif aşağı... yani diplerdeyiz hep...

Bu aşağı trend tek şekide bozulabilir... Önümüzdeki sene TR ve dünya verilerinin düzeleceğini öngören uzun vadeli büyük yatırımcı, şimdiden ufak ufak almaya başlarsa...

O zaman aşağı trend yerine hafif yukarı trend başlar... bunun ihtimali diğerinden daha küçük... os sebeple yeni pozisyonum short olacak... dönüş sinyalini kollayayım... 65bini geçmeye çalışacak bakalım geçebilecekmi...???

Rus parası geliyorsa geçebilir... Rus parası derken şunu kast ediyorum... daha öncede yazmıştım... hem rusya borsasından kaçan dünya parasının bir kısmı gelebilir... hemde batıda bulunan rus parası batı el koyacak korkusu ile kaçıp bir kısmı TRye gelebilir... TRde el konulmazmı...!!!zerraba suçüstü yakaladık ama koydukmu...????

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

Yabancı payı 61.85... yabancı 64bindede satmıyor artık...!!! shortçular dikkat etmeli....!!!! yabancı payı 61.07 den geldi ve hep azar azar yükseliyor... belkide ruslardır... ruslar olsa bile batılı satıp endeksi düşürebilirdi... düşürmüyorlar... hacim çok az oradan belliki yabancı satmıyor...
            dönüş sinyali görmezsem bu 2 long ana pozisyonum halinede gelebilir...

abd faiz 2.68
            TR faiz 11.27
            brent 106

Bugün MBnin toplantısı ve abd verileri var 14:30...
            Yarında FEDin toplantısı var...

bol şans...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

Teknik olarak, aşağıda 63.500 e kadar bi düzeltme normal olabilir... alıcılar istekli olursada orta vade trend 65.500 fibo ilk direnci. 66.500 de 200 günlük direnç...

alıcılarda satıcılarda bu seviyelerde isteksiz görünüyor... halkb ve akbnk tahtaları haricinde yükselmeye istekli yok... sanayi ve holding endeksleri ekside... usd düşmüyor bu seviyeler yeni normaller oldu gibi... USDnin düşmemesi uzun vade TR için iyi...

Söylediğim gibi batı, doğuya ambargo koymaya çekinir... rahatları bozulur... ciddi bir ambargo şu ana kadar açıklayamadılar...
              Batının elinde yazılım firmaları haricinde geleceğin teknolojisinde öncülük pek kalmadı... artık doğu eline aldı... birtek boston elektroniks var en önde giden... geleceğin teknolojisi robot mekatroniki... ondada doğu önde... işte bide abd de boston elektroniks var... krizde onu satın alsaydık iyiydi.
              Microsoft Google apple facebook twitter gibi yazılım devlerini saymayın... bir facebooku 3 ayda dünyada herhangi bir yazılım mühendisi yazabilir... onlar teknoloji değil sadece popülerlik... popülerliklerinide dünya medyasının batının elinde olmasına borçlular... bu firmalar popülerlikleri ile işi götürüyorlar... asıl iş robotlarda... bu boston elektroniksten korkulur... sizde korkun yaw, tek olmayayım...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

hazırlanıp yürüyüşe çıkayım...
                züper loto 5trilyon veriyor bide ondan oynayayım... aslında birileri büyük ikramiyeye 2 yıldır el koyuyor diye oynamakta istemiyorum... ama tayyiple fetullah birbirine düştü belki karambolde ellemeye korkuyorlardır... ilkel adamda bu tür korku yokturda... başka türlüde zengin olamayacağız... bahçede kazı yaptım kaya çıktı... altın ada elmas petrol filan çıkmıyorki... neyse yaw... hava güneşli, çıkayım yürüyüş yapayım, endeks tat vermiyor...

kolay gele...

Yorum

• VIX100
                  Tecrübeli
                  • 03 Kasım 2011
                  • 1945

kahpe kader,ben de oynayayım,paralar çöpe devam
                  oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

Davutlarda anil pastanesine geldim... yol kenarı biraz gürültülü ama sahipleri çok iyiler... burada oturmayıda seviyorum... kusadası ve sökeye görede ucuza patlıyor doğrusu...
                    Bu sökeliler zengin olmalı, çünki bi tarım kasabası olduğu halde, turistik kuşadası fiyatı uyguluyorlar... nescafesi, kuşadası sahildeki lüks cafelerden daha pahalı... çay aynı fiyat...??? veren var demekki... sökedede kışın turist görüyorum, sanırım yerleşik olanları var... hangi firmada çalışıyorlarsa?... dingiller ovaya rüzgar gülü dikmişler belkide onları diken ve işleten gruptur...

her neyse yaw... VOP 2. seansı yüksek açtı... 65bini zorlayacak...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

Hiç hesapta yokken longdan para kazanıyorum... hoş doğrusu...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

al sat, longdan bi kaç günlük harçlık çıkardık... bakalım yarına longmu gireceğim... spot 64700 civarında ve hala dönüş görüntüsü yok... düşük hacimle, satan olmadığından yükseliyor...

Yorum

• BayKush
                          Tecrübeli
                          • 30 Kasım 2013
                          • 475

Bu arada yazmadan edemeyeceğim...
                          Berkin için birileri "elindeki sapanla demir bilye atıyordu" diyor...

Aynı birileri "50 tane üstü çıplak deri giysili adam sokakta kadın dövüyordu" demişti...

Bu nasıl bir zeka seviyesi nasıl bir akıl anlamak mümkün değil... bana deselerki durumu kurtarmak için bi yalan bul... imkanı yok bunlar aklıma gelmez... aklıma gelse utanırım söylemeye...

15 yaşındaki çocuk demir bilyeyi nereden bulmuş... tamir işlerine meraklı biriyim... ben 40küsür yaşında tecrübeli biri olarak istanbulda demir bilye arasam normal mahallelerde nalburlarda bulamam... ya sanayiye gidip aramam lazım yada karaköydeki hırdavatçılarda arayacaksın, belki bulursun... insan nasıl böyle bir yalanı söyler ve inanır...!!!!

Söyleyen kadar inananda ilginç...
                          hürriyette bilim konularında yazan bir yazar var... kuantum fiziği araştırma bilgilerini yazdığında okuyordum...
                          Şimdi kuantum fiziğinden yazınca adamı zeki ve belki akıllı sanırsınız... bu dingil 50 tane deri giysiliye inanmış yazmış... ben okumadım o yazıyı...
                          Bana söyleseler kamera görüntüleri bile olsa kamera şakası der yine inanmam... Normal zekalı birinin inanması için dumura uğraması lazım...

olacak şey değil...

neyse yaw... biraz daha al sat yapayım kendime geleyim...

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

henüz dönüş sinyali yok...
                            78.100 civarlarından alıp 78.500 civarlarında satmaya çalışıyorum...

bol şans....

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

65.500 ü kolay geçti... önemli bir dirençti...
                              sadece yerliler olsaydı geçmesi zordu... işlem hacmide arttı, demekki yabancıda katıldı alışa...!!!

66.500 direnci var... buda 200 günlük direnç...

şu an flatim... günlük harçlığı bi kaç longla çıkardım... ters yönde hareket ettiği için, yükseltenler hariç başkası fazla kazanamıyordur herhalde.??? istisnalar vardır tabiki... her yönde istisnalar oluyor...

Bu kadar kötü veri üst üste gelmişken yükseltmeye başlamaları, kumpas kurduklarını gösteriyor... başkaları yüklü almaya korkmuştur... paralel yapının marifeti olmasın...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

yarına flat girdim... düzeltme yapmadığından alma şansım olmadı... yarın bakarız artık... millet short dedikçe yükseltecekler anlaşılan...

yine endeks 62binlere inerken yabancı raporları satmaya zorluyordu... neyseki bizim millet 10 yıl sonra uyandı yutmuyorlar... ben 10 yıl önceden yazmaya başlamıştım... ne büyük adamım değilmi.

yarın ola hayrola... en azından eksi kapamadım, VOBda fırsat tükenmiyor... spotda olsa düşüşte kenara çekilip haftalarca, aylarca beklemen gerekebiliyor... ama VOBda her gün ayrı şans... yeterki aç gözlülük yapma...
                                Havaya girdim bugün 142 tl kazandım diye akıl vermeye başladım... gümlemem yakındır yaw... 2 tokat atıp kendime geleyim...

bu akşam cimBoma başarılar dilerim... rubinKazan bayan Voleybol takımınıda ayrıca kutlar, hepsinin teeeek tek yanaklarından öperim...

bol şans...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information