Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

Yabancı payı 62.11
    ABD faiz 2.76
    TR faiz 11.48
    brent 106.7

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

65bini dener gibi yaptı... işlem hacmi normal günün yarısı kadardı... satan yok... alıcılarda göstermelik iş yapıyorlar... herkes video seansının başlamasını bekliyor olmalı...

geçen gün gözlemeci ablanın yarması ile konuştuk... fanatik tayyipçi... neden Tayyipçi olduklarını anlayabiliyorum... tayyip onlardan biri... onların çektiği sıkıntıları çekipte başbakan olmuş, bunu biliyorlar ve görüyorlar... kendilerine yakın hissediyorlar... tayyipin sağlık konusunda yaptıkları sigorta konusunda yaptıkları kendilerini düşündüğünü hissettiriyor onlara... chp yöneticileri halka o kadar uzaklarki... hiç çalmasalarda, dünyanın en namuslu dürüst insanı bile seçilseler halkı peşlerine takamazlar... verenlerde mecburiyetten veriyorlar... halkın çektiği sıkıntıların hiçbirini çekmedikleri için dünyadan haberleri yok... tayyip çekmiş o sıkıntıları gemçken... şimdi intikamını alıyor

Neyse gözlemeci ablanın yarması(iri kıyım eşi) tayyipi savundu durdu... bende "hiç bir zaman hırsızın peşinden gitme" demekten başka bişey diyemedim... netçede bu adam siyasetçilerin yaptıkları hırsızlığın, kendi geleceğini çaldığını bilmiyor... hissetmiyor... halkın bunu anlayabilecek bilinci ve eğitimi yok... çocuğunun işsiz gezmesi, felç geçirmiş kendisinin o yaşta bile varisli karısıyla 7 gün gözleme yapıp dağıtmasının sebebinin hırsız siyasetçiler olduğunun farkında değil... olamazda... anlatan yok çünki... özellikle öğretmiyorlar...

diyorki Atatürk'de zamanında ege bölgesini akdenizi hep yanındaki insanlara dağıtmış... Atatürk'ü kötülemeye çalışıyo... öyle öğretmişler... yaw dedim Atatürk'ün, bugünki siyasetçinin yaptığı hırsızlıkla ne alakası var...

neyse hadi diyelimki ben 1 kişiyi 1 seferliğine ikna ettimki öyle bir derdim yok.... geriye kalıyor 65milyon... neden 65milyon... çünki halkın çoğu tayyipe oy veriyorken diğer yarısıda kendi hırsızı olmadığı için diğer siyasetçiye oy vermiyor... yani kendi hırsızına oy vermek amaçlı veriyor... onurlu dürüst çalışkan olmak bu memleketin düsturu olmaktan çıkmış... bu düstur kelimesini kullanamak zorunda kaldım ama işallah uymuştur, anlamını biliyorum diyemem...

neyse yaw...
      endeks yeniden kıpırdamış... sallamayın yaw ikide bir...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

TVde bi kanalda şu sokak koşucuları var ya onları gösteriyorlar... hani şu merdivenlerden zıplayıp, korkuluklardan takla atıp, duvarlara sıçrayanlar...

Aslında ilk sokak koşucusu benim...
        Köyde doğdum, üç beş yaşlarındayken traktör lastiği peşinde serbest koşuculuğa başladım... sonra merada mandalardan kaçarken, tarlada çoban köpeklerinden kaçarken koşucu oldum... çocuklukta içime işlemiş... ilkokulda şehre taşınınce koşu isteğim kaybolmadı... kimse olmadığında sokak aralarında depar atardım... duvarlardan atlar, engellerin üzerinde hızla koşarken sıçrardım... gece boş sokak gördümmü dayanamazdım... hatırlıyorum yüksek okul okurken nerede bo sokak görsem depara kalkardım... son sürat koşarken sağımdan solumdan geriye akan ağaçlar evler tüm yükümü alırdı... şehrin getirdiği sorunlar geriye akan görüntülerle beraber sırtımdan kalkardı...

Bu serbest koşuculuk o sebeple doğmuş olmalı... büyük şehrin baskısı gençleri bağlarından kurtulmaya zorluyor... kimi ağır müzikler dinliyor, kimi uyuşturucu, kumar kadın peşine veriyor kendini, kimide serbest koşu ile sorunlarının üzerinden atlamaya çalışıyor...

Ne yazdım ama...

79bin üzerine kademeli short emirleri girip ekranı öğlene kadar kapayayım... bol şans dilerim...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

79.350ve daha yukarılara bi kaç emir girdim...

yaw bi konu daha aklıma geldi... TVde ilaç dendide... Bu sağlık sektörü bizi nasıl soyuyor, onla ilgili bir örnek vereyim...

Benim saç için düzenli kullandığım bir ilaç vardı... Kutusu 60 TL... bandrollü olarak eczaneden alırsın...

Sonra bu ilaçın aynı özelliklere sahip benzerini, İran'dan ithal edip internetten bi sürü hesaptan satmaya başladılar... fiyatı 12 TL...

Düşünün aynı ilaç, batıdan alınan 60 TL, doğudan 12 TL... ikisininde ithalatı, aracıları vergileri dahil...

Sonra ne oldu dersiniz... İran'dan gelen çok satmaya başlayınca diğer ilaç anında 25 TLye satılmaya başladı... 60 nere 25 nere... demekki 2 kat fiyatla kazık atıyorlarmış... 25 TLdende kar edebiliyorlarmış ama 60 TLye satıyorlar... Tüm ilaçlarda öyle olduğuna inanıyorum... ilaç firmalarının kazığını yiyoruz ve tüm sağlık sektörünün artı devletin bundan haberi olduğundan eminim... zaten ilaç firma elemanlarını sürekli doktorların yanında görürsünüz... tiplerinden hemen anlarsınız, yağlı semirmiş adamlar... tabi adamların suçu yok, suç devlet yönetiminde... siyasetçi kendi cebinin derdine düşmüşse senin derdin hep üçüncü dördüncü planda kalır...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

fetullahtan bugün bi haber çıkmadı... akşam yada yarına bekliyoruz... muta nikahı görüntülerimi gelecek, evden para kaçırmanınmı... 2 görüntü birden gelse yine tayyip istifa etmez...
            Baykal bunun binde birine istifa etmişti... ama tayyip etmez... adamın kültürü farklı çünki... kafasının çalışma tarzı farklı...

chp ye bu herif şiir okuduğunda demiştim... bu adam affedilecek yapıda bir adam değil... siz adamı affedersiniz ama bu adamın eline fırsat geçerse sizi çiğ çiğ yer...

netçede öyle oldu... chp vekilleri suçsuzken suç yaratılıp hapiste yıllarca tutuldu... ama tayyip gerçekten suçlu iken chp tarafından hapisten çıkarıldı...
            çıkıncada ordunun tamamını içeri atar dedim... bi sürü delil uydurup attı... hadamın yapısı bu... yaptığının doğru olduğuna inanarak yapıyor... bilinç seviyesinin kapasitesi bu kadar...

bir sincapa fındık yedikten sonra ellerini yıka demekle, tayyipe suçlusun istifa et demek aynı... 2 canlınında yapısı bu davranışları yapmaya uygun değil... daha düzgün nasıl açıklayabilirim bilmiyorum... bu bir tespittir hakaret değil...

borsaya gelince 2 shorttan fazlasını alamadım... endekste biraz düştü...

yalnız daha öncede söyledim, olurda fetullah ciddi şok kaset çıkaramazsa, borsayı bu alıcıların bu isteği uçurur... tabi kısa vade için diyorum... orta ve uzun vade için TRverileri uygun değil henüz...

kolay gele...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

Hayrettin bi durumki sabahtan fetullahın saldırısı başlamadı...

VOB da artı açtı tabi... acaba yeni kaset yomu diye... milleti 25 marta şartlandırdılar...

alıcılar şimdi çekingen ama kaset çıkmadığı müddetçe cesaretleneceklerdir...

Bu arada not indirilme ihtimalimiz çok arttı... ama o kasetlerin gölgesinde kaldı... Zaten dünya en kırılgan ülkeyiz diye biliyor... sora moodys 10 bankayı incelemeye aldı, ardından fitch dün TR şirketleri en kırılgan dedi... üstüne brezilya ve rusyanın nortu indirildi... Bu şekilde devam edersek en fazla 6 ay içinde not inecek gibi görünüyor...

Yabancı payı 62.14... yabancı artık satmıyor... hangi seviyede satacaklar acaba... stacakları yere kadar endeks yükselmek için fırsat kolluyor... şu kaset işi olmasa yabancının satacağı yere kadar yükseleceği kesindi... yabancı 65bindede satmadı... nerde satacaklar...? oraya kadar çıkacağız... sora geri ineceğiz o ayrı konu tabi... bi gaz alınsıznda...

2 short duruyor... fetullahı bekliyoruz... fetullah ortaya çıkmazsa suriyede kurtulur... oraya girme ihtimalimiz ortadan kalkar... facebuuuk ile youtybe da kurtulur...

Bakalım bugün ne olacak... fetullah ortaya çıkmayınca bende ne yapacağımı şaşırdım...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

Üstte sabah şunu yazmıştım
                "
                alıcılar şimdi çekingen ama kaset çıkmadığı müddetçe cesaretleneceklerdir..."

Aynen öyle oluyor... kaset geciktikçe elleri dayanamayıp tuşlara gidiyor... long riskine giremem doğrusu... dün aldığım gidecek, belki biraz fazlasınıda verebilirim... bist100 65bine yaklaşırken bi kaç short daha almaya niyetim var...

Bol şans...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

78,900 ve daha üzerine bi kaç short emri girdim...

Sökede bi cafedeyim, hava bir açıyor sıcak oluyor, bir kapıyor soğuk oluyor... hatta bi kaç yağmur damlasıda düştü... sabah sağnak yağmur vardı...

4 kupon züper loto oynadım, 7,5 milyon çıkarsa herkese benden yemek ama estonyada

Bakalım bugün nasıl geçecek, biraz haber okuyayım... fetullahtan ses seda yok... bari muta nikahına ait görüntüleri salsaydı ortalığa... başkasına aynı sebeple hakaret eden dingil rezil olsaydı dicem ama rezil olmak için yüz olması lazım...

neyse yaw, kolay gele...

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

78.900 geldi...
                    14:48 itibarı ile 78.900 tepe noktası görünüyor... bir sonraki emir 79.450 de bakalım o gelecekmi... böyle hevesli olurlarsa oda gelir... fetullah nerdesin yaw...

Yorum

• badapin
                      Seyirci Üye
                      • 27 Haziran 2009
                      • 50

Sayın Baykush

Kaset falan bekliyoruz ama bu günkü Soner Yalçının yazısına bir bakın aslında çok haklı.
                      Ayrıca bu lotodan falan bişey olacağını sanmıyoruz değil mi? orada da kumpas var çünkü....

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

badapin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sayın Baykush

Kaset falan bekliyoruz ama bu günkü Soner Yalçının yazısına bir bakın aslında çok haklı.
                        Ayrıca bu lotodan falan bişey olacağını sanmıyoruz değil mi? orada da kumpas var çünkü....
                        Tabiki yaw, benim şahsım için kasete gerek yok... bana kalsa kasete gerek olmadan geçmiş dahil tüm siyasetçilerin %70ini meydanda sallandırırım... Borsa açısından kasete güvendik... her ciddi kasette endekse satış geldiye o açıdan... elimde short var... ancak fetullah bizede madik atmaz işallah...

züper lotodaki kumpası 1 senedir biliyorum... dava açtılar... halkın son umuduna(piyango) bile göz diken sahtekarlık yapan insan demeye gerek olmayan yaratıklar var... maalesef bunlarla muhatap olmak zorunda kaldık... benim hedefim 5bin kaat... 5 tutturursam 5bin kaat alıyorum, masrafı kurtarıyorum...

Yorum

• yetkisiz
                          Katılımcı
                          • 18 Aralık 2013
                          • 80

slm. kanka...iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyle...boş zamanlarımda bende burda şeyttirebilir miyim ?

Yorum

• yetkisiz
                            Katılımcı
                            • 18 Aralık 2013
                            • 80

6 bile istemiyor; 5 yeter diyor...hiç değişmeyecen anlaşılan..

Yorum

• yetkisiz
                              Katılımcı
                              • 18 Aralık 2013
                              • 80

ihracat çetesi belli zaten...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

yetkisiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                slm. kanka...iyi gidiyorsun gördüğüm kadarıyle...boş zamanlarımda bende burda şeyttirebilir miyim ?
                                merhaba yetkisiz, tabiki burada şeyttirebilirsin... yalnız ricam fazla resim tablo asma, benim mobil internet kotası yetmiyor...

iyi gitmiyorum yaw... 17aralıkta batma noktasına kadar geldim... şimdi ufak ufak harçlık çıkarıyorum, büyük oynamıyorum... zaten sermaye kuşa döndü..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information