Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BayKush
    Tecrübeli
    • 30 Kasım 2013
    • 475

65.500 altına bırakmadılar...

2 adet long sardırdım... 550 ortalamadan... artık ekranı kapayayım... öğle sorası açarım... endeks aşağı dönse bile en fazla sabah shortdan kazandıklarımı veririm...

bol şans...

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

yaw TVde kırmızıları görünce öğle sorasını bekleyemedim... 65.500 üzerinde kalamamış... ayılar baskın demekki... 550 den maliyetli longu 325 den kapadım... öğle sorası bakarım işlerim var... flat...
      kafamı bankalardaki istekli alışlar karıştırdı ve shortlarımı kapattırdı... neyse yaw...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

Gittim kafa dinlemek için, gözlemeci ablada 2 saat oturdum, çay kave gazete filan... yinede kafayı toparlayamadım... zaten seçim arabaları kafa şişirip duruyorlar... bizim paramızla bizi rahatsız ediyorlar... bi sürüde muhtar adayı türemiş... maaşları 400küsür tl den 800 küsür tlye çıkmışmış, os sebeple çokmuş... yaw 800 tl için hücum varsa imf ye 5 milyar borç veren kim.?
        Bana kalırsa muhtarlar son 20 yılda çok değerlenen arazi ve bilmediğim diğer rantlarda baş köşede durmak için bu kadar hevesliler... çünki araba tutup kağıt bastırıp dolanıyorlar... 800 tl için olabilirmi.? Bi tanesi belgelerden parada almayacağım diyor...!!! baştaki imam öyle yaparsa en alttaki muhtar ne yapmaz...

bi kaç aspirin yutup kendime gelmeye çalışayım...

Normalde endeksin en az 63.500 e inmesini bekliyorum ama 66bine taşıyan alıcılar ya devam ederse diyede kafam karışık....

TV deki yorumcular bizim bankaların komisyon oranlarından bahsediyorlar... süzme ekonomist kadın diyorki" yaw yüksek komisyon almıyor bizimkiler, Avrupa bankaları ile kıyaslarsan çok değil" diyor... diğer erkekte doğru diyor... Bi odun alıp ikisinin kafasında çotlatmak lazım...

La dingiller, biz Avrupa kadar zenginizde haberimizmi yok... siz medya mensupları patronlarınız devletle beraber halkı lüplettikleri için Avrupa ile denk maaşlar alabiliyorsunuz... oradan şaşırıyorsunuz... sizde haklısınız...
        Bizim india, Endonezya, mexika, argentine vs... ile kıyaslanmamız lazım değilmi.... yeri gelince onlarla kıyaslıyorsunuz....

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

Kafayı toparladım sayılır... bu arada endekste toparlamış... vob 80 bin üzerinden short sardırmaya karar verdim.... önümüzdeki hafta için tapeler videolar uçuşacak deniyor... ona güvenerek short kollayacağım bugün ve yarın....

yukarılara kademeli emirleri girip ekranı kapayayım....

bol şans...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

twitteri kapamış... facebookuda kapasan fark etmez... bi internet sitesi açarlar oradan yayınlarlar, taraflı tv ve gazetelerede yerini bildirirler... tv ve gazetelerde siteyi kaynak göstererek yayınlarlar... twitteri boşa kapadın be kardeşim...
            bi yazılım firması olsam twitterin kapanmasını fırsat benzeri bi siteyi 3 günde açar reklamını yapardım... boşa masraf olurdu heralde

Dün 80bin üzerine yazdığım short emirleri gelmemiş... bugün bi kaç tane almaya niyetim var...

Yabancı payı 62.13... yabancı hala satmıyor...
            Brentde aşağı hareket var 106...
            ABD faiz 2.77... FEDin son kararları yüzünden hafif yukarı hareket etti...
            TR faiz 11.41

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

klavyem hala sorun çıkarıyor.
              79bin üzerine kademeli şort emirleri yazıp ekranı kapatıyorum. öğle sorası bakarım.
              sokeye gidip çay kafe gazete olayına gireceğim.

bakalım şort alabilecek miyim. bu alıcılar ilginç hareket ediyorlar. ne olursa olsun alırız gibi bir halleri var. os sebeple ağız tadı ile şort alamıyorum... iyi yerden almazsak, sakatat gelebiliriz. bu alıcılar sadece yerli olsa kısa vadeli dersin ama yabancı da alıyor. o zaman acaba uzun vadeli olabileceğini düşünüyor insan.

her neyse yaw.
              bol şans...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

Bilgisayar başına sökede geçtim... çay kave ve gazete olayına girdim...
                bist100 yeniden 65bini deneyecek gibi görünüyor... geçse iyi olur, bende rahatça shortlarımı alırım...

züper lotoda devretti... demekki önümüzdeki hafta 7,5 milyon kaldıracağım... yakışır... o zaman herkese yemek benden...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

Arada rusya ile gaz anlaşmalarını yapan yöneticileri nasıl kıtır kıtır kesmek istediğimi yazarım...
                  Yarı fiyatına Azeriler gaz vermek isterken gidip 2 katı fiyatına rusya ile gaz anlaşması imzalanmış... Sora bu gazı TR içinde satabilmek için rüzgar ve güneş enerjisi yerine gaz kullanan santraller kurulup elektrik üretilmişti... Halk dünyanın en pahalı gazına mahkum edilmişti... Peki bunu neden yapmışlardı... gaz anlaşmasında imzası olanların kendileri ve 1. derece akrabalarına bakın nasıl zenginleştiklerini görürsünüz... bana bunları verin ve sana ceza vermeyeceyiz deyin yemin ediyorum hepsini cehenneme gönderirim ve en ufak vicdan azabı duymam ki tavuk bile kesemem ben... ama bunnarı kıtıtr kıtır annatabiliyormuyum...

Fiyatları az önce okudum sinirlerim yine depreşti... Azeriler şu an 300 dolara, ruslar 425 dolara İranlılarda 490 dolara satıyormuş bize... Farkı görüyormusunuz... bu fark aradaki insanların cebine giriyor... kıtır kıtır abicim...

Aynısı nükleerdede olacak... nükleer anlaşmalarıda tamamen arada yolunu bulmak için yapılıyor... yaw ne yazsam boş....

Yorum

• BayKush
                    Tecrübeli
                    • 30 Kasım 2013
                    • 475

Yaw arkadaş, şaka maka ama, bu alıcılar bayağı sağlam aldılar... hoş işlem hacmi bir gün hariç fazla yükselmedi hatta eski normalin altında kaldı hep ancak yinede ısrarlı alıcılar... her türlü kötü haberde toplamaya devam ettiler... altlara girdiler, üzerinden dolandılar, göğüslerini siper ettiler...

Şimdi önümüzdeki hafta ortaya çıkması muhtemel video ve tapeleri de aşağıda tahtaları karşılayarak geçirirlerse....!!!!
                    Üzerinede yabancılar satış yapmamışsa...!!!! O zaman bu zibidiler endeksi uçurur arkadaş.......

Her türlü hesabı akılda tutmak lazım....

Önümüzdeki hafta en önemli videolarda ortaya çıktıktan sonra, altlardan longcu olmak lazım... bendden söylemesi... tabi tayyipi istifa ettirecek bişey çıkarda hükümet düşerse endeks çakılır o zaman suçu bana atmayın abicim... darılırım... ama ne çıkarsa çıksın tayyip istifa etmez... adamın lugatında yok... öyle yüttüde kaçtı dedirtmez delikanlı adamdır...

Önümüzdeki hafta karışık...

Henüz flatım bişey alamadım... vob30 79bini geçse short alıcam...

Yorum

• BayKush
                      Tecrübeli
                      • 30 Kasım 2013
                      • 475

Endeks 65bini geçemiyor... artık buralardan short alacağim... bir tane 78.950 den aldım... şimdi biraz daha aşağıdan almam gerekiyor.. iyilerinden bir tane daha bugün alabilirsem iyi...

kolay gele...

Yorum

• BayKush
                        Tecrübeli
                        • 30 Kasım 2013
                        • 475

Sökeden döndüm....
                        Akşam cafeden ayrılırken ufaktan demlenmeye başlamıştım... şu an kafa dumanlı...

Gün içi ne yaptığımı görmek için bilgisayarı açıp hesabıma baktım... gnü artı kapamışım, haftayıda artı kapadım ve standardım kadar kazanmışım... fena bir hafta olmamış...
                        Kaç kontratla ne yaptım diya bakmayı unuttum... banka hesabım kapalı ancak en az 2 adet shortum var diye düşünüyorum... son işlemleri kafa dumanlı iken yaptım... öyle bir kötü huyum var...
                        Maliyeti kaç onuda bilmiyorum ancak ... neyse yazmiiim yaw kafa iyice gitti... yannış yazmiiim...

Herkese iyi bir hafta sonu dilerim...

Merak edip tekrar baktım... 2 adet shortum var...

Yorum

• MYERS
                          Aktif
                          • 27 Nisan 2012
                          • 189

GOLD TECHNICAL ANALYSIS 21.03.2014

http://www.m******.com/?p=room&i=366

GOLD PRICES ARE IN THE BULL ( UPWARD ) TREND FROM THE BEGINNING OF JANUARY 2014. THE MAIN REASON IS THAT ``THE EXPECTATION OF FED WILL NOT STOP TAPERING IN 2014, BECAUSE THE U.S. ECONOMY IS NOT COVERING AS EXPECTED END OF 2013``. LATELY RUSSIAN POLITICAL UNREST DO DOPING AFFECT ON THE GOLD AND INCREASE THE PRICES TO LEVEL OF 1390$. AS I TOLD MY BEFORE TECHNICAL ANALYSIS ON ( www.m******.com ) THAT GOLD IS IN BULL MARKET AND IT SAW MY TECHNICAL TARGET POINT AT 1363$.

BUT AS WE SEE THAT ( TWO DAYS AGO YELLEN ( FED PRESIDENT ) MENTIONED ); FED IS THINKING TO FINISH THE TAPERING MOST LIKELY IN THE FALL ! AFTER THIS ANNOUNCEMENT, THE GOLD PRICES SHRINKED AROUND 1330$ FIBONACCI SUPPORT POINT.

TECHNICALLY, AS YOU SEE FROM THE GRAPHIC THAT GOLD IS IN THE BULL ( UPWARD ) TREND FROM THE BEGINNING OF JANUARY 2014. AFTER THE FED DECISION, GOLD PRICE SEES THE UPWARD TREND LOWER BAND SHOWN ON THE GRAPH. THERE IS FIBONACCI SUPPORT AT 1330$ AND PHYSIOLOGIC SUPPORT AT 1300$. IF THE GOLD BREAKS THE MENTIONED SUPPORT POINTS ( 1330$ AND 1300$ ), IT WILL START NEW BEAR ( DOWNWARD ) TREND. WILLIAMS INDICATOR SUPPORT THE BULL TREND.

FOR SHORT AND MIDDLE TERM, GOLD WILL CONTINUE TO RISE, BECAUSE THERE IS RUSSIAN POLITICAL UNREST AND WE DON'T KNOW WHAT STEPS WILL TAKEN BY OBAMA. IF OBAMA START TO PLAY WITH THE PETROL PRICES AS BUSH DO AT 2008 ECONOMICAL CRISIS ( AFTER THE RUSSIA INVADE THE GEORGIA). THE WORLD WILL BE TUMBLING INTO THE NEW ECONOMIC CRISIS AND GOLD WILL CONTINUE TO RISE RECORD PRICES. IF THE RUSSIAN POLITICAL UNREST SOLVED SOFTLY ( I ASSUME ) AND THE FED WILL FINISH THE TAPERING IN THE FALL 2014. GOLD WILL SEE 800$ LEVELS IN LONG TERM.

ALTIN DAKI SON YUKSELISIN NEDENI; DAHA ONCEKI ANALIZLERIMDE DE BELIRTTIGIM UZERE AMERIKAN EKONOMISINDE BEKLENENIN ALTINDA IYILESME YASANDIGI, PARALELINDE FED IN TAHVIL ALIMINI SONLANDIRMAYI YIL SONUNA ATACAGI YONUNDEKI BEKLENTIYDI. RUSYA GERGINLIGI ISE ALTIN`A DOPING OLDU VE 1390$ SEVIYESINE KADAR TASIMAYA YARDIMCI OLDU. TEKNIK OLARAK ONCEKI ANALIZLERIMDE KUVVETLI DURDUGUNU BELIRTTIGIM ALTIN, TEKNIK HEDEFI OLAN 1363$ A DA BOYLECE ULASMIS OLDU.

BU HAFTA FED TARAFINDAN YAPILAN ACIKLAMA ISE ALTIN`A ITICI GUC ALAN ANA BEKLENTIYI TERS CIKARDI VE ALTIN FIYATINDA ANI GERILEMEYE NEDEN OLDU. YALNIZ RUSYA DAKI KRIZ HALA TAM OLARAK ALTIN FIYATLARI UZERINDE FIYATLANMIS DEGIL !!!

TEKNIK OLARAK, GRAFIKTEN DE GORULDUGU UZERE OCAK 2014 TEN ITIBAREN BOGA ( YUKSELIS ) TRENDIN DE OLAN ALTIN, FED ACIKLAMALARI SONRASIN DA TRENDIN ALT KANAL DESTEGINE DAYANMIS DURUMDA. 1330$ DAN GECEN ALT KANAL DESTEGI AYNI ZAMAN DA FIBONACCI DESTEK NOKTASI. BU NOKTANIN KIRILMASI DURUMUN DA YUKSELIS TRENDI SONLANACAKTIR VE DEVAMIN DA PSIKOLOJIK DESTEK OLAN 1300$ NOKTASI DA KIRILSA ALTIN`IN YENI BIR AYI ( DUSEN ) TRENDINE GIRECEGINI SOYLEBILIRIZ. WILLIAWS IN DONUSU DE KISA VE ORTA VADE DE BOGA TRENDINE DESTEK VERIYOR.

KISA VE ORTA VADE DE ALTIN ICIN YUKARI YONLU HAREKETI DAHA MANTIKLI GORUYORUM. CUNKU RUSYA KIRIM DAN GERI ADIM ATACAGA BENZEMIYOR VE AMERIKA NIN BUNA NASIL BIR MUDAHALE YAPACAGI ISE BELIRSIZLIGINI KORUYOR. EGERKI PETROL FIYATLARI ILE OYNANIR ISE DUNYA CAPINDA BIR KRIZE GIRECEGIMIZ ASIKAR. UZUN VADE ICIN DUSUS ONGORUM VAR SEBEBI ISE RUSYA KRIZI KUCUK CAPLI ATLATILIR VE DEVAMINDA FED IN TAHVIL ALIMINI SONBAHARDA SONLANDIRMASI NETICESINDE ALTIN FIYATLARI UZUN VADE HEDEFIM OLAN 800$ CIVARLARINA DOGRU HAREKETINE DEVAM EDECEKTIR.

Yorum

• BayKush
                            Tecrübeli
                            • 30 Kasım 2013
                            • 475

Herkese iyi bir hafta diliyorum...

fetullah bu hafta içinde ses kasedi ve video yayınlayacağı iddiasında bulunduğundan haftaya short girdim... bugün endeks çok artarsa shortlara takviye yapacağım...

tayyipin suriyede desteklediği gruplarda işıd TRyi tahdit etmiş... 3 gün içinde Süleyman Şah türbesinden çıkın demiş... biliyorsunuz Süleyman Şah türbesi Suriye topraklarında ama TR toprağı... işıd, tayyiple danışıklı döğüş yaparak bir oyun tezgahlıyor...

tayyipin muta nikahı ve evdeki para taşımanın videoları varmış... o videoların etkisini azaltmak için orduyu Süleyman Şah türbesi bahanesi ile Suriyeye sokabilir... ihtimal çok yüksek... maalesefte süzme muhalefette bu oyunlara hep düşüyor... şimdiden oyunu haber vermeleri gerekir ki millet uyansın...
                            tayyipin aziz yıldırımdan öğrendiği taktik bu... kendi üzerinden dikkatleri başka tarafa çekmek... bunun için çok kolaylıkla 50 çıplak adam örneğinde olduğu gibi yalan bile söyleyebiliyor...

fetullahın etkisi ile geçmesi beklenen bir hafta... üstüne suriyeye girme ihtimali.... bu hafta short haftası benim için....

Bol şans...

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

Bu "muta nikahı"nı biraz araştırdım... yobazların Allah'ı kandırarak kendi nefislerini köreltmek için uydurdukları bişey...
                              Biliyorsunuz faiz haram deyip kar payı gibi başka isim altında faiz alarak Allah'ı kandırmaya çalışıyorlar... benzerini evli yobazlar başka kadınla beraber olmak için uydurmuş... muta nikahı adı altında bişey uydurmuşlar, para ile başka kadınla beraber oluyorlar ve imanları bozulmuyor...

yobazlar bu siyasetçilerin yaptığı hırsızlığa ne uydurdular acaba...!!!! Allah için yapıyoruz filanmı diyorlarki... hoş egemen bağışa bakarsan zaten inanmıyorlar... inanıyormuş gibi yapıyorlar... muaviyenin mırzak ucuna Kuranı takması gibi... Muaviyenin torunlarıda başka şeyler uydurmuşlardır...

neyse işime bakayım....

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

Endeks yatay açıldı ve benim arabada dün arıza çıkardı... bir bilye dağılmış V kayışı tutmuyor... tamirciye cumartesi bıraktım bu akşam alacağım... rulma gelecek değiştirecekler...

Bu haftaki planım short üzerine kurulu...

Umarım Suriyeye girmeyiz, fetullah videoları yayınlarsa orduyu Suriyeye sokmak isteyeceğinden eminim...

Şu anki genel kurmay başkanı ne alemde acaba... emre uyarmıki...!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information