Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Malesef sabah Guerra kardeşin kopyalamış olduğu takaslardan yola çıkarak ben excel'de günlük takip etmeye çalışıyordum sabah bir şey farkettim kesinlikle bu takas işi sahtekarlıktan başka bişli değil nasıl mı ?
en basit İş yatırım dün 6,579 alım yapmış mı doğru bir gün önce takası 28,656 olan bir kurum toplandığında 35,235 yapmaz mı kaç görünüyor ben mi yanlış okuyorum cuma günü iki farklı sistemden alınan rakamlar
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
yok sahtekarlik degilde , bazen sistemden takaslari indirirken saniyorum matriks veya mudehali tum verileri cekemeden pastayi indiriyor bu nedenle bazen eksik veya fazla olabiliyor cok nadir olmakla birlikte bende farkindayim olayin ..obur koyde Dayi bu konudan bahsetmisti ..Henuz pastalar olusmadi falan diyodu
Yorum