Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

bu seçim startı baya kanlı olacağa benziyor belki seçim güvenlik nedeniyle ertelenebilir bile

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hafta başı aynı hareket olursa zaman kötü kolla götü modu devreye girer buna karşı b planımız ne olabilir gün için vuruşarak maliyet yükseltmeye odaklanmaliyiz bence çünkü ibnetor seans için bin puan gevşetip bir önceki günün 600 700 puan üstüne atıyor inşallah malıda kaptırmayız Takastan iyi anlayan biri hafta sonu analiz ederse çok iyi olur
      Hocamurat takaslar uzun ve orta vadede faydalı oluyor, takip edilebilir.Ancak bizim beklediğimiz düşüş kısa vadede ve çok hızlı olacak, takaslardan bir sonuç çıkarıp ona göre pozisyon alacak vaktimiz olmaz.Maliyet yükseltmek için yapacağın hareket riskli olabilir.Ani bir düşüşe yakalanırsan malını yerine koyamayabilirsin.Ben önceki mesajda yazdığım gibi sağlam bir teminatla kıpraşmamayı tercih ediyorum.
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hocamurat takaslar uzun ve orta vadede faydalı oluyor, takip edilebilir.Ancak bizim beklediğimiz düşüş kısa vadede ve çok hızlı olacak, takaslardan bir sonuç çıkarıp ona göre pozisyon alacak vaktimiz olmaz.Maliyet yükseltmek için yapacağın hareket riskli olabilir.Ani bir düşüşe yakalanırsan malını yerine koyamayabilirsin.Ben önceki mesajda yazdığım gibi sağlam bir teminatla kıpraşmamayı tercih ediyorum.
        ihakki hocam bundan kastım şu örnek diyelim ki günlük 2000 puanlık bir düşüşle açtı derhal poz kapa 1000 puanlık bir tepkide yine koy geçmişi irdeleyin en fazla olağan üstü günler hariç en fazla 1500/2000 pauan düşüyor sonra tepki böle düşünüyorum örnek ptesi şöle bir 3000 puanlık bir gapla açsa hayyatta affetmem kaparım pozu

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

ihakki hocam bundan kastım şu örnek diyelim ki günlük 2000 puanlık bir düşüşle açtı derhal poz kapa 1000 puanlık bir tepkide yine koy geçmişi irdeleyin en fazla olağan üstü günler hariç en fazla 1500/2000 pauan düşüyor sonra tepki böle düşünüyorum örnek ptesi şöle bir 3000 puanlık bir gapla açsa hayyatta affetmem kaparım pozu
          Sevgili hocam bu zaten yapacağımız sey. 98.000 den son keneyi salmıştık.Guzu kuralına göre 2000 puan düşüşte son açtığımız keneyi kapatıyoruz ve 2000 puanı cebe koyuyoruz.Yükselirse gene çakıyoruz.Bu marjın sınırlarını değiştirebilirsin ancak kuzu 2000 puvan koyduysa vardır bi bildiği.
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

Yasin Börü için günlerce ortalığı velveleye verenler bugün yüz can gitmiş "kem küm" ediyorlar.

Yok neymiş efendim "terörün her türlüsü..." vahşetmiş.(Burda amaç HDpyi hedef göstermek)

O zaman soralım:

Haması da atacan mı türlünün içine Aga.
            El Nusracı kardeşlerin ne olacak?
            İşidci birtakım öfkeli gençleri de atalım mı türlünün içine.

ya bir de Uygur Türkleri vardı?Çin hükümeti onlara da terörist dediydi de ,sen de onayladıydın.

Onları da atalım mı türlünün içine.

Pyd de teröristtir deyip duruyorsun.

Senin silah yolladığın gruplar ne o zaman?

Ha bir de Mısır da Ihvan vardı?

Onu da katık edelim mi türlüye?

Not:Kürt hareketine ,özellikle de Kürt sekülerlerine karşı geliştirilen ön yargı kırılamazsa hepimizi Ortadoğunun karanlık dehlizleri bekliyor.
            Şu an en dinamik ve değişime en açık kitle Hdp kitlesidir.

HDp hareketinin bu ülke için bir araya gelemeyeceği bir toplumsal hareket yoktur.

Yorum

• albica
              Aktif
              • 03 Aralık 2008
              • 287

Kuzu hocam...pala yı en iyi sen bilirsin...

5 Ülke Parçalanacak, Yerine 14 Ülke Kurulacak

01 Ekim 2013 Salı 15:02

New York Times gazetesi, Ortadoğu'da yaşanan karışıklıkla ilgili çok konuşulacak, haritalı bir analize yer verdi.
              Deneyimli dış politika analisti ve gazeteci Robin Wright'ın haritalı analizine göre, gelecekte en büyük parçalanmayı ise Suudi Arabistan yaşayacak. Wright'ın analizine göre parçalanma potansiyeli taşıyan devletler Irak, Suriye, Suudi Arabistan, Yemen ve Libya olarak belirtildi.

http://www.haberler.com/5-ulke-parca...129758-haberi/

kuzu hocam...Burada Türkiye nin durumu ne olur...etkilenmemesi imkansız...
              “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• oxford
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2013
                • 467

kuzu hocam yazıları okuyan mı var. bu iş ancak ekonomik krizle değiiir. her zamanki gibi siz bunları hep yazdınız bizim millet cebine para girmedi mi hemenpartiyi değiştirir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

pirim bari nerde yazacağınızı paylaşın lütfen bari orda sizi takip edip yazılarınızı okuyabilelim çünkü sayenizde bir çok şey öğreniyoruz lütfen bizi bunlardan mahrum bırakmayın saygılarla

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

Kuzu, sevgii kuzu... Ruhlarimizin bam teline bastilar... Bu ilk olmuyor ki... Duygularini anliyoruz... 1996 da kiz kardesimin subay esi Hakkari de sehit oldu. 2 kücük yetim birakti arkasinda... Yine de kürt diye kimseden nefret etmedik... Boyun egdik... Herkes gibi...

"yurtta sulh dünyada sulh" diyebilen büyük önderin ve arkadaslarina bu gün küfür eden ve her seyi tersine dösndürmeye ugrasan bir gruh var... Kasaba kölütürünü bile asamamis bir gruh.

Teflon ruhlular... Hic bir sey yapismiyor... Istifa etmek bile onlar icin mümkün degil. Türkiyemiz özelikle yetistirilmis insanlarla karsi karsiya...

Dedigin gibi %70 sagci bu toplumda... Olsun da bu kadar vicdansiz olabilmeleri anlasilir degil...

Saldiriya ugruyanlarin hepsi hep ayni zümre... 1 mayis dahil... Burda yazmayi istemedigim, hepimizin bildigi durumlar...

Acilar, birlikte cekilirse millet olma duygusu olur. Bakiyorum, acilara bile beraberce katlanamaz duruma gelmisiz...

Bu gercekten vahim... Devlet olarak kalitemizde düsüsümüz var. Cumhuriyeti kuranlara karsi olan bu düsmanlik ülkeyi nerelere getirdi...

Kuzu; cekip gitmek, nereye ? ne kadar? daha kimbilir nelere gebe ülkemiz.. dedigin gibi, dinci terör kapimizi caldi sanirim. Bu Ankara ya akillarinca bir mesaj...

Iyi de bu maceralara girerken cok bilmislere yine de hic bir sey yapismiyor Ki... Onlar ki hep haklilar... Halk bildigimiz gibi...

AKP sizlere ne yapti ki? Diyebiliyor... Ya mustafa kemal ve arkadaslari o devrimleri yaparken, ayni halka sorsalardi ne diyecekti?

Bugün onlarin torunlari ve torunlarinin cocuklari zaten cevabini verir oldular...

ülkemizde halen renösans ve getirdiklerinden uni bitiren cocuklarin bile haberi yok... Heykel ve sanatmis renösansin getirdikleri...

Devrim kelimesini kaldiranda askeri ihtillerdir unutmuyalim... Inkilap koydular yerine... Malesef mustafa kemal ve arkadaslarinin iyi niyetlerine karsi olan super natocu bir ordumuz bile var...

AKP projesinde Türk burjivasinin hic mi rölü yoktu?

Gercek demokrasi ve gercek düsünme hürriyetinden, kilometrelerce uzaklardayiz henüz... Iyi de ne yapalim? Her seyimiz yerinde olsaydi kuzu... Ne sen ne de ben yurt disindaydik...

Gidemezsin efendim, gidemezsin.... Sag oldugun müddetce (ALLAH UZUN ÖMÜR VERSIN) Gidemezsin.... Vallahi hic olmadigini n bildigim halde "korkaklikla" suclarim seni... Kan yutacagiz ama serbet ictik diyecegiz... Var mi ötesi? Sen ki super beyin, bunlari cok daha iyi bilirsin...

Burdasin degilmi? Seni burda bekliyoruz... Olmalisin... Ne yazarsan yaz... Ama yaz...
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• adem-baba
                      Seyirci Üye
                      • 29 Nisan 2015
                      • 57

pirim bari nerde yazacağınızı paylaşın lütfen bari orda sizi takip edip yazılarınızı okuyabilelim çünkü sayenizde bir çok şey öğreniyoruz lütfen bizi bunlardan mahrum bırakmayın saygılarla
                      kuzu baba aynen katılıyorum

Yorum

• ohannesburg
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2015
                        • 117

tercüman olmuşsunuz... aynen katılıyorum...

Yorum

• Misafir

Dolan dur kesik başlı Bist'ik.. Sana öyle bi çakış çakacaz ki,

ne kaldı şunun şurasında göz açıp kapıycaz..

Hesap günü de var.. Günlerin de geldi..

Niyetle, duayla, sabırla, bilgiyle, saygı ve sevgiyle, tecrübe,

azim, nasip, emek vesaire tüm diğer iyi ve güzel olan,

olması gereken ve olabilen insanlığa dairliklerle..

Yorum

• ohannesburg
                            Katılımcı
                            • 07 Mart 2015
                            • 117

vix endeksi..
                            ortadoğu karışıkmış, rusya kafasına göre bombalıyormuş miş muş müş..
                            fed faiz çin duraklama vs vs..

adamlar vix'i 18 altına aldılar sorun yok havasındalar.
                            ancak 2011-2012'deki vix yükseliş hareketinin bir benzeri ağustos'ta yaşanmış.
                            tek çubuk mu bırakacaklar acaba, önceki örnekler öyle tek çubuk ile bitmiyor ya bakalım.

Yorum

• ohannesburg
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2015
                              • 117

günlük - vob
                              adamlar türkiye'nin en korkunç vakasında piyasayı artı kapattılar.
                              yani Allah muhafaza, kandan nasiplenelim değil konu. shortta girdiğim için zaten üzüntüm katbekat arttı.
                              ancak sermayeyi nasıl kontrol ediyorlar ise kırdıkları dirence bile getirmediler.
                              diğer köyde long olmayanı dövüyorlar zaten.

bilemedim.
                              ilk vob deneyimimin böyle vahim bir olaya denk gelmesi kötü etkiledi beni.

çok garip bir vade oldu bu vel hasılı kelam.

Yorum

• süphan
                                Aktif
                                • 12 Temmuz 2011
                                • 379

Sevgili kuzu
                                Bazen başlamak elimizdedir bazen değildir....
                                Bazen bırakmak elimizdedir,bazen değildir....
                                Sevgili Levent Kırca da Bıraktı bizi....
                                Yüzümüze bir Parça tebessüm yerleştirebilmişti halbuki...
                                Sen...
                                ya sen...
                                Bırakacak misin gerçekten...
                                Üstelik ölmeden...
                                Ölsen bile bırakabilecek misin bizi...
                                Öyle mi sanıyorsun...
                                Peki öğretilerin...
                                Ya felsefen....
                                Peki yakışacak mi bu final....
                                Hem de sahne kapanmadan...
                                Haksızsın sevgili kuzu...
                                Çok haksızsın...
                                Amacın İskender'i bizim portföylerimizden aklımızdan cebimizden kalbimizden kazımaktı oysa...
                                Gitmek değildi....
                                Sonuç itibariyla...
                                Iskender hala burada ...
                                Kuzu yok....
                                İstediğin buysa ....
                                Saygılarımla....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information