Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam da buradan ben long açtım bakalım çıtır mı çatır çatır mı olacak
    valla üstadım bende sattığım gibi 88275 yine long yazıp toplantıya gittim yeni geldim seans sonuna kadar elleşmem geldi geldi gelmedi yarın pirimle poza girerim

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

anlamadığım garantide 6,94 1 milyon satıcı konuyor kaldırıyor tekrar 1 milyon yine satıcı geliyor mal devir daymımı yapıyorlar nedir anlamadım
      pirim günaydın yeni soygun planımız hazır mı.saygılar

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

88425 tekrar malları yerine kodum

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          88425 tekrar malları yerine kodum
          garantinin %2 aşağıda olup vobun +'ya çıkma ihtimalini de yaşamış oldum
          bu arada trade'iniz kıskandırıcı sn. hocamurat, Allah devamını versin.
          bize de nasip etsin.

ben henüz satmadım, artık yarın yol haritamıza göre hareket edeceğim

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

875 ten kapattım sabah ola hayrola pirimle cenge gireriz amin cümlemize inşallah ohannesburg kardeşim bizimki ölesine gün içi hareketti trendleri pirler belirler bizimki ne ki onların yanında Allah başımızdan eksik etmesin onu

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

2013 de yayınladıgım....4 yıllık duzeltmede....eliot wave dalgaları soyleydi...

dolar tl...1.74 du....bunu yayınladıgımda....

birinci hedef...2.40

ikinci hedef.....2.80

ucuncu hedef.....3.20

dorduncu hedef....3.60...

burada wave icabı....2.80 den 2.40 a iniş olmadan....3 e furusumuz...anormaldir....bu 3.20 ye furus...kasımda olmalıydı...2016 ortasında ise 3.60...idi bende....zamanlamalar kayıyor....bu kayıs...brezilya turkiye ve guney afrikada aynı anda oluyor...İNDİA bundan kurtuldu...orada gercekten reformlar yapıldı....diger uc ulkedede...hukumet SICAK PARA idi...ülkeleri hükümetler degil...SICAK PARA yonetiyordu...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

uyarı....tepkiye oynamakta ki tehlike su....

eger AKP....secime büyük bi ekonomik kaosla girmenin....kendisine oy getirecegine inanıyorsa....BUNU YAPMASI COK KOLAY...

bu bakımdan DİNAZORUN HEDEFİ....para kazanmaktan cok....PARA KAYBETMEMEK OLMALIDIR...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

FİNANSAL ARENEDA KURAL SUDUR....bi malın fiyatını yükseltebilirsin...nereye kadar...yükselttigin yerde o malı alacak adam buldugun yere kadar...kasıma kadar...o malı alacak yerli bulman imkansızdır....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

dolar tl....3.20...bendeki simulasyonda xu 100 ...62 000 i gosteriyor....yani buradan 10 000 puvan asagıyı...

bunnar nereden cıkıyor....on yıllardan cıkıyor....birinci on yılın tepesi 10 000 dir...bu on yıl boyunca tepe idi...

ikinci on yılda bu 10 000 dolar endeksi kırdık...ve 50 000 dolar endekse gittik....bu 50 000 dolar endeks ıkinci on yılda bikac kez denendi ve kırılamıdı...

on yıllardan sonra gelen duzeltmeler....REVİZE edilmemis graflarda fibo 62 geri cekilmedir...yani 10 000 den 50 000 e cıkış...40 000 puvandır....bunun yuzde 62 si 25 000 puvandır...bunu 50 000 den cıkar...buda 25 000 yapar....bizde 24 000 dolar endeksteyiz suan...

REVİZE EDİLMİŞ TEKNİK ANALİZDE...İSE BU DİP DAHA ASAGIDADIR....ULKELER VE SATINALMA PARİTELERİ NEDENİYLE...

ÜLKELER İKİ GURUPTUR....kole işcilerin bulundugu ülkeler...bunları SATINALMA PATİTESİ ile kole olarak tutar...oburu hizmet sektoru ulkeleri bu batıdır...america ve avrupa...yeni dunya duzeni...by kuzu...

NOT...kim demiş kuzu teknik analiz yapmıyor diye....onun piriyim ulen...EŞİM VE BENZERİM YOK....

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

KAPANIŞLARIMIZ
                      [IMG][/IMG]
                      [IMG][/IMG]
                      [IMG][/IMG]

BUDA XBANKIMIZ EURO BAZLI
                      [IMG][/IMG]

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

Emmi ayni trendle viopuda atayimmi tl li ATTIM
                        [IMG][/IMG]

Yorum

• altınorta
                          Katılımcı
                          • 09 Ekim 2013
                          • 197

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• Guerra
                            Kadrolu
                            • 02 Ağustos 2011
                            • 5558

Hatırlayalaım...

ne diyordu o simulasyon 1 ve 2....ortak ozellik 70 000 e inis...ikili dip...zamanlama ise...FED toplanti tarihinden bi hafta once....bu dipten hergun silkeleye silkeleye....yukari basis...FED toplandiginda 75 000 ENDEKSTE...onu karsilama...ve ya 80 e basis...yada 68 veya 62 ye cokus diyordu....

BUNU IZLIYECEGIZ...EYLUL 18 E KADAR....

Emmi ozaman 7O bin gibi longa geçiyoruz mu yoksa fed ilanına göremi rota belirleyeceğiz

11 cuma....hocamurat....oglen namazi gibi....

Ya sela var ya da....

Yorum

• hocamurat2001
                              Aktif
                              • 26 Haziran 2014
                              • 367

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hatırlayalaım...

ne diyordu o simulasyon 1 ve 2....ortak ozellik 70 000 e inis...ikili dip...zamanlama ise...FED toplanti tarihinden bi hafta once....bu dipten hergun silkeleye silkeleye....yukari basis...FED toplandiginda 75 000 ENDEKSTE...onu karsilama...ve ya 80 e basis...yada 68 veya 62 ye cokus diyordu....

BUNU IZLIYECEGIZ...EYLUL 18 E KADAR....

Emmi ozaman 7O bin gibi longa geçiyoruz mu yoksa fed ilanına göremi rota belirleyeceğiz

11 cuma....hocamurat....oglen namazi gibi....

Ya sela var ya da....
                              uyarı....tepkiye oynamakta ki tehlike su....

eger AKP....secime büyük bi ekonomik kaosla girmenin....kendisine oy getirecegine inanıyorsa....BUNU YAPMASI COK KOLAY...

bu bakımdan DİNAZORUN HEDEFİ....para kazanmaktan cok....PARA KAYBETMEMEK OLMALIDIR...

Yorum

• sahan88
                                Aktif
                                • 26 Şubat 2012
                                • 253

ilginc bir yazi
                                yusuf yusuf yusuf...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information