Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oxford
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2013
    • 467

Bu duzen ne kadar surer Kuzu hocam....Sanki seçimle ekonomi duzelmiş gibi hava basıyorlar...Oysa resesyon var..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ARTIK HEDEF 62 000 DİR....

ne demiştim....AKP cok guclu gelirse...ki geldi....hedef 62 000 dir....dolar tl de hedef 3.60 dır...

niye boyle yazmıştım....CUNKİ....PARA BİTTİ....

bu hedefelere kadar....furusmayı surdurecegim....dolar tl den 2.80 de inmiş faize binmiştim....pazartesi dolara binecegim...borsada kol filan kesmem....tam tersine artıracagım....

beni....dunde yazdıgım gibi....sadece....capitalist mode ve onunla ilgili yazdıklarım yonlendirir....turkiye iç siyasetine 20 yıldır bu forumlardayım...HİÇ ONEM VERMEDİM....VERMEM....

dunki baboya yazdıklarımı okuyun....YONLENDİRECEK BİLGİLER ONLARDIR....gerisi lagalugadır....

bu areneda.....olumune furusmusumdur hep....ve fekat beni olduremediler....her saldırımda 10 yıl daha gencleştim....bunda 20 yıl gencleşecegim....

korku yok....korkunun ecele faidesi yok....korkuyu tukururum ben....korku salındıgında tum hucrelerimde isyan hali oluşur...

unutmayın....bu sonuc olursa...bu direnişi sergiliyecegimi...şimdi yazmıyorum....bi ay once yazdım.....hısabımı kitabımı ona gore yaptım....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• boş
        Aktif
        • 02 Aralık 2008
        • 253

Kuzu hocam galiba bu sefer mustafa abi haklı çıktı, şimdi testisleri merak etmiyor değiliz ha ) acele bildir, tedavi mümkünse hepberaber bi çare bakalım kuzum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bos....

bi malın fiyatını niye artırırsın...onu birine artırdıgın fiyattan satmak ucun....oyle biri var mı....YOK.

bi malın fiyatını artırmaya kalkıstıgında o malı senin ustune yıkacak pusuda kac kişi var ona bakarsın...varmı....COOKKKK...

O ZAMAN....kıcın buzusur....o malın fiyatını artırırsan...MAL SANA YIKILIR....

boyle bi delianlı varmı bu piyasada.....YOOKKKKK....

NE SANIYORSUN....millet niye oy verdi...hepsi kredidide ve borclu....dotu kurtarmak ucun veriyor...

bu neyi gosteriyor....TURK FİNANSAL PİYASALAR BATIK...onu gosteriyor...MİLLET BATIK...hepsi satısa gelecek...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• boş
            Aktif
            • 02 Aralık 2008
            • 253

Kuzu hocam görünüşte artış kaçınılmaz bunu sende biliyorsun bazen yapacak bişey olmaz. Ama üzülme uzun vadede hepimiz zaten yıldız tozuyuz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

hayır bos....yarına az kaldı....birlikte gorecegiz....

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

Ben sayın kuzu ya inandım ama körü körüne değil yürekten. Yılan da eğri büğrü gider ama hedefi bellidir. Sonbyazdıkları mantığıma yatıyor. Yarın ilk şokta artı ama sonrası ekim ortalama seviyelerinde olacak.. yatırım tavsiyesi değil tamamen hissiyat.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ne demiştim...AKP ve CHP koalisyonu olursa kol keserim demiştim...degilse...asagıya ralli demiştim....

eeee...AKP geldi...ralli asagıya...bunu şimdi demedimki....BUNU Bİ AY ONCE DEDİM....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

turk piyasalarında zirve 2013 tu....oradan beri dusuyoruz...graflarını hocamurat kodu....dusus trendi ust cızgısı yarın 81 000 de...dolar tl suan 2.83 de asyada....pek hacim yok tabii...hocam geldiginde o grafları guncelle...dolar bazlı...euro bazlı...tl bazlı...trend cızgılarımızı koy...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bide secim sonuclarını yorumluyayım...tabii benim yorumum bilimsel olur...

bu secim sonucu sunu soyluyor....TURK HALKI BORCLU VE CARESİZ DURUMDA...

GUZU gibi biri...bi teksey yapar....bunu kendi cebine yonlendirir....ONU YAPIYORUM.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

YARIN TALİMATLA....alımlara halkbank ve vakıfbank yatabilir....SKENDER cakar...maldan hafifler...kimse çokusu durduramaz...

yaaaaa usaglar....guzu bu boru deellll....bilgi bu tras deelll....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

benimle hickimse aynı deellldir....ne diyorsam odur....ben homerosum....ilyadayı yazdım....ben mevlanayım...mesneviyi yazdım...ben nesimiyim....derimi yuzdurdum....

ben bu piyaların CHE GUVARESİYİM....anarsiyi yazdım.....VE BEN KUZUYUM.....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Anadin ni.....

Yorum

• leventaslan
                              Katılımcı
                              • 08 Haziran 2009
                              • 166

Kuzum ustadim topumuza girdi yaa.
                              Bana dovizden girecek yarin. Baskalarina shorttan girecek vs.
                              Moralde bitti.
                              Su yazdiklarin umut oluyor.. Ne diyim.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Düşüncelerimi seçimden önce diğer tarafta yazmıştım.
                                Aynen şu şekilde;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Working...
                                X

Debug Information