Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Acil şifalar dilerim Sn Kuzu. Bıçak altına yatmak kolay değil ama merak etme, sendeki bu yaşama sevinci ve insan sevgisi, tez zamanda seni ayağa kaldırır. 100'ü devireceğini tahmin ediyorum.
kuzu üstad, dualarımız ve sevgimiz sizin için.... siz bunu atlatırsınız, inanıyoruz...
Allah, sağlığınıza kavuştursun ve hep birlikte sevdiklerinizle daha nice, SAĞLIKLA beraber yaşam nasip etsin...
Sağlığınıza kavuştuktan sonra kuzu yu bekliyor olacağız...
Sevgiler...
Bizi sensiz bırakmazsın bilirim. Sen öğrencilerini sever sin. Tez zamanda şifa bulursun inşallah. Oralar da tanıdığım çok iyi bir cerrah var. İhtiyacın olusa özelden yaz ismini adresini veririm. Acil şifalar hocam.
Dualarımız sizinle Sn. Kuzu,
Önce kaybetmemeyi, sonra kazanmayı öğrettiniz,
şimdi sıra kuzuyu kaybetmemekte.
En kısa zamanda daha da sağlıklı furuşacağız burada,
tekrar teşekkürler herşey için...
onemli bi ameliyata girecegim....ne olurrr ne olmaz....istedim ki....yıllardır yarattıgım bu emenati guvendigim birine bırakayım....BIRAKTIM....benden 10 15 yıl genc emme bunak....fekat kellesini kes...egemezsin...durust...
sevgiler....ve sevgi icinde babo ya sarılın...birlikte beni anın....gıcıktım ve kufurbazdım tamam....emme...İNSANDIM.
MASAYA yatcagım haftaya....erken geldi durzu....bırakmadıki skendere bi kez daha sokuyım...
serefinize usaglar....tükendi nakti ömrüm....
Geçmiş olsun Sn.kuzu. Allah acil şifa versin. İnşallah tez zamanda sizi iyileşmiş olarak aramızda görürüz.Kalbinizin güzelliğini biz çok iyi biliyoruz.Emeğinize yüreğinize sağlık. Herşey için çok teşekkür ederim güzel İNSAN...
Geçmiş olsun saygideğer pirim allah acil şifalar versin sen dönmeyene kadar artik grafik atmayacağim buraya inşallah çok başarili bir şekilde ameliyatiniz geçer ama şundan eminim skender gibi bir firildak puştu iken pirim bu hastaliğida ikecek... Bekliyoruz güzel insan
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum