Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Bilgisayarım yanımda değil, grafik bakamıyorum.
Ancak Hisse net de seanstayım bi el atın be abiler ! topikinde yayınlanmış bir yazım var.
O yazıma göre;
1-Faizlerde %17.5 bekliyorum
2-Dövizde Goldman Sachs'ın da telafuz ettiği 3.7x li rakamları bekliyorum
Borsanın alternatifi piyasaların ateşi sönmeden de BİST'in düşüşünün biteceğini ya da "dip oluşumunun" yaşanacağını zannetmiyorum.
O yazımı bir arkadaş buraya taşırsa memnun olurum.
Gelelim Bist'e..
Ben sadece Future ve option ya da Forex piyasalarında 1/100 kaldıraçla işlem yapmaktayım.
Bu nedenle de Bisti çok yakınen takip etmemekteyim.
Ancak Bist 30 için Euro bazlı hedefler verdim o hedeflere doğru emin adımlarla ilerliyoruz.
Forex piyasaları için ise şunu söylemeden geçemiyeceğim, o piyasalarda "profosyonel" olarak hizmet vermekteyim.
Altın, Gümüş S&P euro/Usd vb future gibi piyasalar hakkında grafik ve yorum paylaşmamı lütfen kimse beklemesin.
Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
Çok değerli üstat Babo,
EUR bozup XU-10'a girmek için uygun zaman mıdır? Yoksa endeksin 24 EUR desteğine çekilme ihtimali görüyor musunuz? Burayı mı beklemeli?
Sevgili faruko kardes..
1-Faizde ust limit hedefini acikladik. (Grafikdeki BEYAZ cizgiye kadar uzanan bir yol)
2-US$ da belirli vadede (yukarida) bir hedef verdik..
3-Es zamanli olarak da XU30 Euro da assagida hedefler verdik..
O hedeflere gelindi mi? (Hos, xu30 Euro da gecen hafta sonu kapanis 27.511 )
Kaldi ki benim bu topikden "simdi alim zamani" gibi bir yazi yazma luksum olmadigi gibi boyle bir misyonum da yoktur.
O tarz bir yazi, SPK ya gore suctur, (alim icin uyugun zamandir vb gibi) ve cezasi da vardir.
Lutfen topikde yazdiklarimi tekrardan sindire sindire okuyun.
Trade mantigimi detayli olarak yazmisim ve o mantigim dogrultusunda grafik veriyorum.
Yani balik tutmayi ogretiyorum.
Baska birsey yapmak aklimdan dahi gecmez.
onemli bi ameliyata girecegim....ne olurrr ne olmaz....istedim ki....yıllardır yarattıgım bu emenati guvendigim birine bırakayım....BIRAKTIM....benden 10 15 yıl genc emme bunak....fekat kellesini kes...egemezsin...durust...
sevgiler....ve sevgi icinde babo ya sarılın...birlikte beni anın....gıcıktım ve kufurbazdım tamam....emme...İNSANDIM.
MASAYA yatcagım haftaya....erken geldi durzu....bırakmadıki skendere bi kez daha sokuyım...
serefinize usaglar....tükendi nakti ömrüm....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
dolar tl...borsa genel hedefleri verdim....baboyla yıllardır birlikte furustuk....beni cok kurtardı...ona guvenin...tepede maldan cıkmaz o...siz cıkın...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum