Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • altınorta
    Katılımcı
    • 09 Ekim 2013
    • 197

Kuzu baba kaç gündür kafama takılan bir soru var. Büyük patronun her dediğini bizimki yapmadı mı ? Bop eşbaşkanıyım dedi, proje henüz tamamlanmadı, bizimkiyle yolları neden ayrıldı yada ayrıldı mı ? Rolünümü iyi oynayamadı, yada şuan tüm ortadoğu ve Türkiye de yaşananlar oyunun devamı mı ? Yada bizimki hakikaten dünya lideri de haberimiz mi yok nedir. Kafam çok karışık, bi aydınlat bizi lütfen.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

kimseye onu yap bunu yap şunu yap demeye hakkım yok. benim yapacağım belli, belki büyük bir risk içeriyor. her noktadan kısa açarım. adım adıma savaşa yürünen bir zamanda long açamam malesef. vatan sağolsun diyorum sadece. iyi geceler.
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

shortları 91000 de falatladım şimdi pirimizin vuruş emrine kadar nötr bekleyeceğim

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          shortları 91000 de falatladım şimdi pirimizin vuruş emrine kadar nötr bekleyeceğim
          ben de aynını yaptım sn.hocamurat
          aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı kilitlediler mevzuyu 73/75bin bandına.

kuzu abinin holdup'ı mı desem bilemedim.
          bakalım nereye dönecekler ve biz trene binebilecek miyiz?

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evett...simulasyon geregi kar aldayiz....2000 puvan makuldur...

75 ila 73 arasi git geldeyiz....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• greenspan41
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 327

Hadi kuzum 18 Eylülel bişey kalmadı Dolar/Tl 3.10-3.15 aralığına
              USD /BRL brezilya reali 3.79 da ilk yükselişinde 3.24 den dönmüş bize simüle edilirse 3.15-3.20 aralığı overshoot sonrası düzeltme ekranda gözüküyor ardından yeni tepelere )
              [IMG][/IMG]

Yorum

• hocamurat2001
                Aktif
                • 26 Haziran 2014
                • 367

pirim bunlar saadetle ittifak arayışına kadar düşmüşlerse gerçekten dediğiniz gibi işleri çook zor 35 lere düşecek demiştiniz ya kasımda öne çekersiniz enffes tespitleriniz var gerçekten saygıyla şapka çıkarılır öngörüleriniz için ancak başka kelime bulamıyorum pirim...

Yorum

• süphan
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2011
                  • 379

2,80 e inmeden mi 3,20 ye gidecek

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

73 te...ve 90 500 de vob....2500 puvan caktim...gerisi skenderin.....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      73 te...ve 90 500 de vob....2500 puvan caktim...gerisi skenderin.....
                      falatamı geçtin emmi yoksa longamı tekrar kafam karıştı pardon emmi flat herhal long için 89 demiştin zaten

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

long acmak yok....simulasyon dibine kadar....bu dip iki simulasyonda farkli...birinde 68 de...digerinde 62 de xu 100 de...long ancak oralarda acilir....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzumun istediği simülasyon graflarını gönderiyorum.Gelen haberlere ve Kuzunun son değerlendirmelerine göre bu üç smilasyon arasında bir karar vermeye çalışalım sevgili dostlar.

burada hangi SIMULASYON GECERLI OLACAK....sorunumuz bu....bu sorunun cevabi ise FED eylul karari olacak...o karar hangi SIMULASYON gecerli onu belirliyecek...bu SIMULASYONLAR hazirlanirken...FED esas alindi....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bak 73 u de ihlal edip 72 800 u gosterdi....anlami....fed kararina kadar 75 i gosterecek yeniden...orada FED i karsiliyacak....ya 80 e gazliyacak....ya 70 e inecek...karara gore....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dolar tl de oyle....3 civarinda fed i karsiliyacak....

Yorum

• boş
                                Aktif
                                • 02 Aralık 2008
                                • 253

Sn kuzu eylül de FED faizi artırıp ters köşe yaparmı yoksa bu iş dediğiniz gibi 2016 yamı kaldı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information