GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
çimentolarda iyi iş çıkardıMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ABİ OZKGY bir bakıver sana zahmetMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
467 verdim... abvradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKVAK bakın
göstergeler ve grafik güzelleşmiş.468 üzeri güzel iş yapar
460 dan aldım az bi şeyDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hacim çok az...aşırı bir zarar açıklıyor son 2 çeyrektir..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABİ OZKGY bir bakıver sana zahmet
beğenmedim..ben uzak dururdumDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
KAPANIŞI pala YAPTI.. NASILDA BELLİİ..GETİRDİ UCUNDA BIRAKTIradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96700 olduk sayılır..burası ÇOKOMELLİ...
pala bir yamuk düşünebilir
HACİMDE AZ..KISACE DERKİ
MALDA İSENİZ BU STRES SİZE YETER..
İYİ AKŞAMLAR DOSTLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
memnuniyetle aynı dileklerle...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]1104[/ATTACH]
Nice 30 ağustoslarda beraber olmak dileklerimlePARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Günaydın kolay gelsin bol kazançlar.Mevlana der ki;
Yorum

Yorum