Seans salonu
Collapse
X
-
iyi akşamlar emkelerine sağlık abimMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
SAĞOL DOSTUM...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar emkelerine sağlık abim
ben de sana ve murocci ye teşekkür ederim...
emeklerinize sağlık ..

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ben sizin gibi bu konuda tecrübeli değilim sayın abicim.Tanımamanız normal,sizde bi sakatlık yok yani.Ama ben sizi tanıyorum. Saygılarımlaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden başka herkes tanıdı sürgün efe yi...
bende var sakatlık sanırım
Yorum
-
Bize pasif lazım zaten yeterince aktiflik var bizdeSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşim gereği gün içinde aktif olarak araniza katılamıyorum

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
her zaman bekliyoruz katkılarınız sürgün efe kardeşim...SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşim gereği gün içinde aktif olarak araniza katılamıyorum
sevgilerimle

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
o da kendime yarıyo.
Yorum