GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
Erken cikti uyuttu bizi malesef.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurocci var mı sende vakkoPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
BEN DE o nu teperim...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdediydim ben sana abi dikkat et diye :(
gün ola devran döne
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
26,42. olmadı be ya.muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster26.40 pegasusu oltaliyom bakalimPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Günaydın bol kazanlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Dün açıklanan Yeni Ekonomi Paketi'ni değerlendiren IMF, Türkiye'de açıklanan tedbir ve tahminleri not ettiğini açıkladı
IMF Dış İlişkiler Müdürü Gerry Rice, dün düzenlediği haftalık basın toplantısında Türk hükümetinin dün açıkladığı Yeni Ekonomik Program'ı ve burada açıklanan makroekonomik tahminleri not ettiklerini söyledi.
Katılımcıların Türkiye'ye ilişkin sorusunu yanıtlayan Rice, "Bugün yapılan açıklamaları ve tahminlerin not ettik. Bu tahminleri ve Türk otoritelerin hedeflerini başarmalarına yardım edecek tedbirleri daha detaylı değerlendireceğiz. Bunu, Türkiye için daha önce Madde 4 kapsamında yayınladığımız raporda yaptığımız tavsiyeler ışığında gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Rice ayrıca, Türkiye için makroekonomik tahminlerini önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak IMF Yıllık Toplantısı sırasında duyurulacak Dünya Ekonomik Görünüm raporu çerçevesindte güncelleme sürecinde olduklarını vurguladı.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Yapı Kredi Bankası (YKBNK, Öneri "AL", Nötr): Banka tarafından Medium Term Note (MTN) programı kapsamında yurt dışında ihraç edilmesi planlanan 3mn GBP (İngiliz Sterlini) tutarındaki borçlanma aracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla SPK'ya başvurulmuştur.
http://www.borsagundem.com/foto-habe...leri/1345101/2Mevlana der ki;
Yorum
-
Gayrimenkuldeki sıkıntılar çimento ve beton gibi iki önemli alanı da etkilemeye başladı.
http://www.borsagundem.com/haber/cim...azaldi/1345094Mevlana der ki;
Yorum
-
ben dün sattım onumuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraselsana dikiz
Mevlana der ki;
Yorum
-
o zaman alalım mıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben dün sattım onu
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
Yorum