iyi akşamlar.
Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
geçenlerde efekent gelmişti ankara ya...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde gidelimmmmmmmm tepe primeee

buluşamdık geç haber verdiği için...
en kısa zamanda balıklı milli içki işi yaparız hep beraber inşallahDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bugun misafirim vardi. Hic bakamadim su ana kadar. Asel cakilmisradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldim....
nerlerdesiniz yawww....
)
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
ben de paraları saymakla meşguldür demiştimmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun misafirim vardi. Hic bakamadim su ana kadar. Asel cakilmis
)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bal damliyo masallah. Gelir mi o gunlerderadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermorocci nerde yawww...
iyi kazanndı herhalde bu hafta...paraları yemeye gitmiş
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de paraları saymakla meşguldür demiştim
Makinesi var bende ugrasmiyorum
Yorum
-
Yorum
-
Gereledr bakarmısın abiiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Angaraya gelince seni aramış beni hiç aramadı nede selam sabahları var Aga oldular abi ben maraba tabi niye arayıp sorsunlar ki demiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçenlerde efekent gelmişti ankara ya...
buluşamdık geç haber verdiği için...
en kısa zamanda balıklı milli içki işi yaparız hep beraber inşallah

Mevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum