günaydın arkadaşlar...
Seans salonu
Collapse
X
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
581 verdim abvradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzabahnana KOZAA aldım 570 den ....DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Gereli ne yaptın kaçtan vercen abiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
verdim be yawww...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGereli ne yaptın kaçtan vercen abi
sen tutuyonmu..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
FRANSIZ ORDUSU: İDLİB TAARUZUNDA KİMYASAL SİLAH KULLANILMASI HALİNDE HEDEFLERU VURMAYA HAZIRIZ - HABERTÜRK
bu puştlar her zaman yaptıkları gibi kendileri kimyasal silah kullanacaklar ,böylece
kendi silahlarını denemiş olacaklar
bak..kulllandı..demek mi diyerek kendilerini haaklı çıkarak ve esad ı dünya kamuoyunda mahkum etmeye çalışacaklarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Zopladı biz baktık amkkGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryataş buradan zıplar mı abi ne diyonMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sallla gitsin...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZopladı biz baktık amkkDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
110 dan aldım bi lokma ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHURGZ
cacık olur mu
hayırlısı bakalımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ABD'DE ADP ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI AĞUSTOS'TA: +163 BİN KİŞİ (BEKLENTİ:+190,000 ÖNCEKİ:+219,000)
6.9.2018 15:15:05 ABD'DE ADP ÖZEL SEKTÖR İSTİHDAMI AĞUSTOS'TA: +163 BİN KİŞİ (BEKLENTİ:+190,000 ÖNCEKİ:+219,000)
6.9.2018 15:00:01 ABD'de Özel Sektör İstihdam Verileri açıklanacak
ABD'de TSİ 15:15'te Şubat ayı ADP özel sektör istihdam verileri
açıklanacak.
Buna göre bir önceki ay 219 bin kişi artan özel sektör
istihdamının Şubat ayında 190 bin kişi artması bekleniyor.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Abi kızı ameliyat ettirdim hastanedeyim bensiz idare et
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum