Pengd 1.19 maliyet 1.31 satis
Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
5 gun olmus alali beyamuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi aksamlar. Hayirlisiyla biraz pengd aldim. Bakalim gorcez. YtdPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
büyüksün muroccimuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPengd 1.19 maliyet 1.31 satis
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın arkadaşlarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bu şartlardaa borsa YÜKSELEMEZ...
ancak..
snaki bankalar öncülüğünde daha fazla düşürmemek için bir çaba var gibi...
baştaa YONCA ya vermeye başlarlarsa 93200 lere hareket başlayabilir ve geçilemeyen 94600 direnci hayal
olur

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dün 2.65 den aldım bugün 2.75 sattım keşke satmasamıydım şimdi aklım karıştıradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyen
275 üzerinde güzel iş yapar...ancak finansalllari neden kötü...
Bir temel analiz ciye sormak lazim
Mevlana der ki;
Yorum
-
nasıl bi site var abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşöyle bir site var...menfaaatlimi değilmi bilemem...
yön gösterici olabilirMevlana der ki;
Yorum
-
satma dediik ya yawwwGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 2.65 den aldım bugün 2.75 sattım keşke satmasamıydım şimdi aklım karıştı

kar cebe yakışır... başka kaat buluruzDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum