Seans salonu
Collapse
X
-
öğlen olmuş gelmiş günaydın diyo al bir ağa dahamuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydin

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGunaydinvala bi sen kaldın bi de ben MARABA ...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğlen olmuş gelmiş günaydın diyo al bir ağa daha

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu sayfaya girince ayiliyorum ondan o. İyi ki varsiniz yoksa gun boyu uyuyacagizGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğlen olmuş gelmiş günaydın diyo al bir ağa daha

PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
biz uyandırıcımıyızzzzzzzzzmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sayfaya girince ayiliyorum ondan o. İyi ki varsiniz yoksa gun boyu uyuyacagiz

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ne alıyoz beylerMevlana der ki;
Yorum
-
yarını bekle....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alıyoz beylerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alıyoz beyler93250 altında 91500 lere kadar gidebiliriz..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarını bekle....
bir kaç kez yazdım bunu...
güko dersini iyi çalışmamşsın..
OTUR ...SIFIR

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://www.cnnturk.com/turkiye/muha...hId=MjUyNDM%3D
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi.
İnce'nin, kendi adaylığına ilişkin olarak değil sorun yaşanan bazı belediyelerle ilgili görüşlerini aktarmak üzere randevu talebinde bulunduğu öğrenildi.
Genel Merkez de talebe olumlu yanıt verdi.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum