wti vade sonu olabilir nymex vade sonu 22 sinde...ama wti 19 mart yazıyor vade sonu için...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdream...
Bu kız kuzu'nun nişanlısıydı...sanal nişanlıydılar bunlar...
bak nasıl gelişme göstermiş...maşallah...harikalar yaratıyor...
bir de saçı uzun aklı kısa derler...
ne diyorsuuuunk23
eee şimdi kuzu başkasıylamı evli
yada bu hatun evlendimi?
herşeyi kuzudan mı öğrenmiş
sanal nişanlılıklamı öğrenmiş yanisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Alla allaaa.. İcene karıştı.. Kime sorsam tam bilen yok..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwti vade sonu olabilir nymex vade sonu 22 sinde...ama wti 19 mart yazıyor vade sonu için...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
He walla.. bak tepiyo sanki...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster200pip aşağı sonra 100-150 pip yukarı yaptığı günler çok olmuştur.
az dinlensin HO
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3505'ten tepki vermesi gerekiyor hesaplarıma göre...
tepriklerrr....
hepimiz tek tek çok iyiyiz de..
Hepimizde ses var görüntü yok..
Yorum
-
hesabın güzelini akşam vermiştim... 1127 üstü balondur gold'ta dedim... 23 dolar verdiPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl bir hesap bu milimetrik ordan döndü
Yorum
-
Bugun ıslem yok, sabah bugunku barda kırmızı olunca işkillendim dogrusuCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteocum iyiki kapatmışssın kraliçeyi sabah.. Karı senden bi de üstüne para isticekti
hehehe
Yorum
-
bildiğim kadarıyla kuzu, 3 kere evlenmiş,PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyorsuuuunk23
eee şimdi kuzu başkasıylamı evli
yada bu hatun evlendimi?
herşeyi kuzudan mı öğrenmiş
sanal nişanlılıklamı öğrenmiş yani
üçünden de tepüğü yemiş...kuzu ben tepdüm diyo emme sanmam, hanımlar tepmiştir...
Bu kuzudan da öğrenmiş herkeşten de öğrenmiş, sünger gibi çekiyo bu...
yeni nick alıp denize açıldığına göre bunların sanal nişanlılıkları bitmiş...
sepeti koluna herkes yoluna olmuş...
Bu arada boz ayı nickli cibilliyetsiz ters indikatör olmuş...
Kara cuma, kara cuma deyip durudu...
cumanın üstünden cuma geçti...
noldi, arımı sokdi...
Yorum
-
garantisi yok ama genelde 18.30 da teperler kar satışları nedeniyle saatler geri alındı olabilir. ufak bir çıtırlıkta ben yapayım;)akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçeye destek atsakmı ne dersiniz...çok verdiler bir düzeltmesi gelir gibi?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
vadelide tarihler böyle üst vade 30 pips yukarda gözüküyor...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlla allaaa.. İcene karıştı.. Kime sorsam tam bilen yok..
Yorum
Yorum