Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

yunanistan imf ye gidecem demiş
    almanyada gidersen seni birlikten çıkarırım o zaman diye yanıt vermiş
    hiç güleceğim yoktu
    ne diyorsunuz bu konuya
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
      Çalışkan
      • 06 Ağustos 2009
      • 1559

ama bence dolara değer kazandıran unsur.
      Fed tahvil alımını durduruyor
      söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

Haydee.. papazda bi tur daha aşağı..
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• KUTERO
          Beybaba
          • 19 Temmuz 2007
          • 437

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yunanistan imf ye gidecem demiş
          almanyada gidersen seni birlikten çıkarırım o zaman diye yanıt vermiş
          hiç güleceğim yoktu
          ne diyorsunuz bu konuya
          işin aslı..
          yunanıstan'ı ımf'ye teslım etmek ısteyen almanya'ya destek buyuyor

ab'den bugune dek en fazla malı yardım alan
          uye olmasına ragmen agır bır borc yukunun altına gıren yunanıstan'ın ab'den
          kurtarma paketı beklentısıyle cektıgı ''uluslararası para fonu'na (ımf)
          basvurabılırım'' restı gerı teptı.

Kuresel krızle bırlıkte hareket kabılıyetı azalan ab'nın ekonomık motoru
          almanya, ab ıcındekı tartısmalarda gonulsuzce destek verdıgı ya da sessız kaldıgı
          yunanıstan'ı kurtarma paketınden gerı adım atarak avro bolgesı'ne gırmek ıcın
          ıstatıstık yalanlarına basvurdugu, gayrı safı yurt ıcı hasılasını kucuk gosterıp
          ab ortak butcesını hortumladıgı ve ab tarım desteklerınde dıger ulkelerın
          paylarını almak ıcın dagları tarla olarak kaydettıgı ortaya cıkan yunanıstan'ın
          ımf'ye teslım edılmesı gerektıgını belırttı.

Almanya'da ıktıdardakı hrıstıyan demokratların malı konulardakı bas
          sozcusu mıchael mesıter, gerektıgınde ''yunanıstan'ın sermaye pıyasalarına
          erısımını (borclanmasını) saglıklı hale getırebılecek enstrumanlara kımın sahıp
          oldugunu dusunmek zorundayız. ımf dısında kımsenın boyle enstrumanları yok''
          dıyerek yunanıstan'ı ımf'sız kurtarma gırısımının ''buyuk cesaret ıstedıgını''
          soyledı.
          Almanya basbakanı angela merkel, dun parlamentoda yaptıgı konusmada, avro
          bolgesı'nın, malı ıstıkrar kurallarını ıhlalde ısrarcı uyelerını ıhrac edebılmesı
          gerektıgını vurgulamıstı.

ıstıkrar anlasmasına gore avro bolgesı'ne dahıl ulkelerın kamu
          borclarının gayrı safı yurt ıcı hasılalarının yuzde 60'ını gecmemesı ve butce
          acıklarının yıne gayrı safı yurt ıcı hasılalarının yuzde 3'unu asmaması
          gerekırken yunanıstan'ın bu yıl yuzde 120'ye ulasması beklenen borcluluk oranı ab
          lımıtını 2'ye ve gecen yıl yuzde 12,7'ye ulasan butce acıgı 4'e katlıyor.

Aylardır bruksel'den kurtarma paketı bekleyen atına yonetımı, 25-26
          mart'takı ab zırvesınden somut bır karar cıkmaması halınde ımf'ye basvuracagını
          acıkladı. Yunanıstan'ın bırıncı tercıhı olmayan ımf secenegını uygulaması halınde
          ortak para avronun guvenılırlıgı agır bır darbe alacak ve avroyu dolara rakıp
          goren abd yonetımı, ıngıltere'nın de destegıyle ımf'dekı gucunu kullanıp avro
          bolgesı'ne mudahalede bulunma ımkanına kavusacak.

dıplomatık kaynaklar, tum bu rısklere ragmen yunanıstan'ın ımf restını
          goren almanya'nın yaklasımına fınlandıya, hollanda ve ıtalya'nın destek verdıgını
          belırtıyor
          . Fransa, ıspanya ve portekız ıse yunanıstan'ın gerekırse avro bolgesı
          tarafından kurtarılması gerektıgını savunuyor. Fransa'nın bu tutumunda ımf'yı
          avro bolgesı'ne mudahıl olması kaygısı etkılı olurken yunanıstan gıbı malı
          verılerı kotu olan portekız ve ıspanya, ılerde kendılerının de faydalanabılecegı
          bır modelın ortaya cıkmasını tercıh edıyor.

Yunanıstan'ı kurtarmaya sıcak bakan fransa'nın da bu yıl yuzde 7,5 gıbı
          oldukca yuksek bır butce acıgı bulunuyor. Yunanıstan'a kaynak akıtma gucu olmayan
          fransa, malı dısıplınden tavız verılerek kurtarma ıslemının avrupa merkez
          bankası'nın para basmasıyla yapılmasını, abd ornegının ızlenerek malı dısıplın
          yerıne para basarak kagıt uzerınde buyumenın esas alınmasını ıstıyor. Bu yıl
          butce acıgı gayrı safı yurt ıcı hasılasının yuzde 6,3'une ulasması beklenen
          almanya ıse geleneksel tutumunu surerek herkesın kendı evını duzene sokmasını
          talep edıyor.

Kuresel krızle bırlıkte bırcok ulkede rayından cıkan butce acıklarının bu
          yıl ıspanya'da yuzde 10, abd'de yuzde 11,2 ve ıngıltere'de yuzde 12,6 duzeyınde
          gerceklesecegı tahmın edılıyor.

a.a.
          İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• PipsyGirl
            Çalışkan
            • 06 Ağustos 2009
            • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Haydee.. papazda bi tur daha aşağı..
            haydi cadılığını göster yap bir okus pokus daha

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              haydi cadılığını göster yap bir okus pokus daha
              Oldumu

Yok olmamış.. Şimdide 3615-17 buralara takıldı..k24

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Pippssssssyyyyyyy koş koşşşşşş..

USD/JPY OBOOOOOOOOOOO...

Uygun bi yer kollayıp kısalmak lazım.. Dayanamadım.. 90.31 den ayak uzattım..

Yorum

• akcay
                  Tecrübeli
                  • 23 Ekim 2008
                  • 0

usdjpyde kısalayacaksan benimde jpyusdde uzamam gerekir...ama güzel bir hareket yakaldım bugün bir daha bulaşmak istemiyorum...

Yorum

• CATEDRAL
                    TATLI CADI
                    • 26 Şubat 2009
                    • 897

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    usdjpyde kısalayacaksan benimde jpyusdde uzamam gerekir...ama güzel bir hareket yakaldım bugün bir daha bulaşmak istemiyorum...
                    Başladım kısalamaya..Ne diyosun sen OBO suna? saatlikteki tepeiğneside çok şık..

Yorum

• akcay
                      Tecrübeli
                      • 23 Ekim 2008
                      • 0

Başladım kısalamaya..Ne diyosun sen OBO suna? saatlikteki tepeiğneside çok şık..
                      herşey yıkılıra işaret ediyor birde japon endeksinin düşeceğini varsayarsakki durum onu gösteriyor sabaha güzel bir tabloyla karşılaşabiliriz...en sevdiğim trade enstrümanıdır...

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

herşey yıkılıra işaret ediyor birde japon endeksinin düşeceğini varsayarsakki durum onu gösteriyor sabaha güzel bir tabloyla karşılaşabiliriz...en sevdiğim trade enstrümanıdır...

Ben çok yabancıyım ona.. Ama OBO ya dayanamadım.. 89.50 ler hedefli gibi..

Yorum

• akcay
                          Tecrübeli
                          • 23 Ekim 2008
                          • 0

Ben çok yabancıyım ona.. Ama OBO ya dayanamadım.. 89.50 ler hedefli gibi..
                          ben poz açsam şu anda senin yönünde açardım...genelde kendi kafasına göre takılır...bunun özelliği paraları değer kazanıyorsa endeks eksi paraları değer kaybediyorsa endeks artı oluyor..şu anda japon futurları eksiyi gösteriyor...paralarınında değer kazanması gerek...

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

ben poz açsam şu anda senin yönünde açardım...genelde kendi kafasına göre takılır...bunun özelliği paraları değer kazanıyorsa endeks eksi paraları değer kaybediyorsa endeks artı oluyor..şu anda japon futurları eksiyi gösteriyor...paralarınında değer kazanması gerek...
                            Sağolasın.. Hadi hayırlısı ..

Yorum

• PipsyGirl
                              Çalışkan
                              • 06 Ağustos 2009
                              • 1559

Pippssssssyyyyyyy koş koşşşşşş..

USD/JPY OBOOOOOOOOOOO...

Uygun bi yer kollayıp kısalmak lazım.. Dayanamadım.. 90.31 den ayak uzattım..
                              geldim abla ya yemekti oydu buydu takıldım biraz
                              ne diyorsuun:081: sabahtan beri gözüm üzerinde bende takılayım sana nihayet obo diyorsun yani

Yorum

• PipsyGirl
                                Çalışkan
                                • 06 Ağustos 2009
                                • 1559

Oldumu

Yok olmamış.. Şimdide 3615-17 buralara takıldı..k24
                                çok şık oldu bea:081:
                                hele kapanışı gözlerimi yaşarrrtttı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information