datamı vardı?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe gevşiyor alırmı bu hatun?
dün kötü dövdü beni
bugün bulaşmıyorum bu hatuna gününde değil hep aramız iyi olurdu..
Yorum
-
1430 abd şubat üfe..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdatamı vardı?İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
cok tırstırıyor bu kralice hatun beni cok saglam noktalardan girip cıkmak lazımPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynı yerden kapadım. ama alacam ben bunu bir yerden dur bakalımBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Abd'de ufe subat'ta % -0.6 (beklenti:% -0.3, onceki:% +1.4 )
abd'de cekirdek ufe subat'ta % +0.1 (beklenti:% +0.1, onceki:% +0.3 )Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
abd aşağı çekiyor fiyatı burdan alacak tabiki aşağıya verecekoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercok tırstırıyor bu kralice hatun beni cok saglam noktalardan girip cıkmak lazım
1.53altına düşmedikçe hatta 15275 altına düşmedikçe alınırsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
geçen gün ne dedim ben 1.52 kapatırsa 1.54 bende kısaydım dün hemen ters döndüm şimdi gene alacam yukarı gelmişken zorlar ne kadar gidebilirim diye burdan dönmez bence hem iş datası çok iyi geldiakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün kötü dövdü beni
bugün bulaşmıyorum bu hatuna gününde değil hep aramız iyi olurdu..söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
burdan aldımPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.3741 papazda pivot aynı zamanda destek
daha fazlasını vermez haydi şimdi yukarı zorla bakayim papazcımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
papazın bugünki çözmesi gereken problem 1,38 i geçebilirmiyim acaba
veya 1.3660 a gidip ordan dönüp tekrar deniyecek
iki ihtimal var
ne zor iş bu yasöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bende 1.3735 görünüyor..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.3741 papazda pivot aynı zamanda destek
1.3738 den de döndü..
Günlük grafikte ortalama geride kaldığı için 1.38 i geçmekte zorlanıyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum