Bir başka forumda MuğlalıZühtü nickli bir vatandaş harikalar yaratıyor.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sende de hep dedikodu dedikodu var eee anlat anlat başka neler varerol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir başka forumda MuğlalıZühtü nickli bir vatandaş harikalar yaratıyor.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Benim adam 35 in altına gidiyo ..gibi...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Abla ilk bende ne var demistim resimde sonra dikkat edince
) hicte masum bir sanateseri degilmis
) davinci bu resmede boyle bir sifre koymus
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
burdayımCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes nerde bugüün yaww
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
vay anasını sayın seyircileroguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbla ilk bende ne var demistim resimde sonra dikkat edince
) hicte masum bir sanateseri degilmis
) davinci bu resmede boyle bir sifre koymus
anam anam yeni farkettim :kahkaha::kahkaha:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergold 1127 üstünde maksadını aşmış oluyor... dolayısıyle balon olma ihtimali yüksek... kalıcı olacak mı bakalım 1127 üstünde...haddini aşan, zıddına dönerakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu nasıl bar....

Yorum
-
Yorum
-
teocum iyiki kapatmışssın kraliçeyi sabah.. Karı senden bi de üstüne para isticekti
Yorum

Yorum