güle güle papaz efendi daha ne duruyorsun buralarda haydi haydi naaaaşş
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
burdayım carsı pazar alısveris yaptım bugünPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13665 ne kadar sağlam tam scalp yapacak yer oğuz nerdesin?
papaz sınıra dayanmıs yine 3647 bir kırarsa 100 pip en az gideri var asagıBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
he vallahi ne güzel olur.oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburdayım carsı pazar alısveris yaptım bugün
papaz sınıra dayanmıs yine 3647 bir kırarsa 100 pip en az gideri var asagı
tadından yenmez ama hacim düşük kıramadı şu 13657 yisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
hacim çok düşüktü tekrar yüksek hacimle kırarsa olur
cuma ya mı saklıyorlar ne
fiyat aşağıda ama momentum yukarı göster
kaptanım sen ne diyorsun bu işesöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
banada oyle geliyorPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim çok düşüktü tekrar yüksek hacimle kırarsa olur
cuma ya mı saklıyorlar ne
H4 eur usd yarınımı beklıycekler kırılım ıcın acaba
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
hadi gözünüz aydın..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
kırdı kıss kırdı... sen söleyince birini 34 e birini 28 e çektim..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe vallahi ne güzel olur.
tadından yenmez ama hacim düşük kıramadı şu 13657 yi
ahanda 28 de kapandı.. 1.3740 maliyetliler duruyo..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13630 ilk hedefimiz yak cigara Cate
şarabımıda koydum..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
kulağımız manisa...:081:KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi gözünüz aydın..
bak sana o TOBO diil demiştim..
Yorum
-
bir gün beraber içeriz inş.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşarabımıda koydum..
ayı piyasasını seviyorum
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum