Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Standard & Poor's has removed Greece from its watch list after the the EU's lifeline announcement. The outlook however is still negative.
bu açıklamadan sonra papaz gevşedi
şu an itibariyle zayıf halka olabilir
S&P dur nereye gidiyorsun Euro sen hala daha negatif görünüm arz ediyorsun hoop
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
SP nin Yunanistan kredi notunu teyit etti..negatif izlemeden çıkardı haberi geldi aynı anda..
bende tam tersi algılamıştım iyiki söyledin Kaptanım ya
anlamadığım ne değiştide kredi notu negatiften çıkarıyorlar çok saçma
sırf ceplerini doldurmak için resmen oynuyorlar cuma şu opsiyonlar bitsin bakalım ne bahane bulacaklar bu sefer
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
bu aksam fed faiz kararı var degilmi 20:15 te içimden bir ses faiz artırıcaklar eur usd de tepetaklak cakılıcak diyor ben izliyorum sadece hicbir sesi dinlemiyorum bu saatten sonra
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
bende tam tersi algılamıştım iyiki söyledin Kaptanım ya
matriksde negatif izlemeden çıkardı diye yazıldı önce..
sonrasında izlemeden çıkarıldı denmiş..
yani senin alıntıladığın ingilizce habere göre de izlemeden çıkarıldı ama negatif..
aceleden birşeyler eksik/ yanlış yazıldı sonuçta..
sonuçta Greeklere koltuk çıktılar..
Almanyadan da haber gelmişti..
"para istemeyinde bizden ne yaparsanız yapın..isterseniz imf ye gidin " babında..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
bu aksam fed faiz kararı var degilmi 20:15 te içimden bir ses faiz artırıcaklar eur usd de tepetaklak cakılıcak diyor ben izliyorum sadece hicbir sesi dinlemiyorum bu saatten sonra
birşey kalmadı 15 dkk
Yorum