Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu işin asıl ustası sevgili tractact dır..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptanım senin şu fibolara hastayım vallahi geçende 13799 da söylemiştin gecemedi şimdide 13640 geçemedi
fibolar arası gelip gidiyorlar değilmi

O çok daha detaylı inceler..
Fibolar iyi çalışıyorlar nedense..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
bir tur daha aşağı bekliyorum nefes alsın biraz dinleniyorCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeşilllendiripteşekkür edemiyorum dolaşta gel diyo
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
şimdilik takmadılar...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdodd amca konuşuyor
AB nin yunanistan işinden bi haber yokmu daha
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Ne yani 3580 için geceyarısını mı bekletcekler?Öffff..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Pivot: 1.3725
Our preference: Short positions below 1.3725 with targets @ 1.364 & 1.3605 in extension.
Alternative scenario: Above 1.3725 look for further upside with 1.376 & 1.38 as targets.
Comment: the RSI is capped by a bearish trend line.
Key levels
1.38
1.376
1.3725
1.3665 last
1.364
1.3605
1.3585
Yorum
-
Pivot: 1.0155
Our preference: Long positions above 1.0155 with targets @ 1.025 & 1.0275 in extension.
Alternative scenario: Below 1.0155 look for further downside with 1.0125 & 1.01 as targets.
Comment: the RSI is supported by a bullish trend line.
Key levels
1.032
1.0275
1.025
1.0217 last
1.0155
1.0125
1.01
Yorum
-
120 de daha da belirginakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe saatlikte obo mu çiziyor bana mı öyle geldi...
O hatundan tırsırım ben.
Yorum
-
Dow a noluyo yaaa? Sonunda kötü yola düşcek yaa.. Biz görebilecekmiyiz acaba?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster120 de daha da belirgin
O hatundan tırsırım ben.
aramız iyi iki haftadır...bir dediğimi iki etmiyor...
Yorum
-
Maşallah maşallahakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraramız iyi iki haftadır...bir dediğimi iki etmiyor...
Yorum
-
bilmiyorum yunanistanla ilgili yok pek bişeyCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdilik takmadılar...
AB nin yunanistan işinden bi haber yokmu daha
gece Çine bakmak gerek hergün Shangaii borsası düşüyor. sebebini, anlamış değilim ama bence çok önemli şeyler olacak. Borsaları etkileyecektirsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum