Papazı 3670 lere kadar aşağı bekliyorum..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abla gözün aydın aşağı geldi gene hadi bakalım umarım hedefine gelir benim Cadlarda tabikiCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPapazı 3670 lere kadar aşağı bekliyorum..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ortalık sakinleyene kadar ben ara verdim buraya.. VOB dayım...E/D az bişi kısa var..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla gözün aydın aşağı geldi gene hadi bakalım umarım hedefine gelir benim Cadlarda tabiki
%20 aşağı gelirse senin cad lar iş yapacak inşalllaahhhhh:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
ciko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon 1.0225 yazacaktım, 102.25 olmuş.
Biraz toparlıyor gibi, 1.02'nin üzerine atarsa iyi olur.
1.0225 benim maliyetimde direnç var. Sonra 1.0250, 1.0275, 1,0320
Yorum
-
Buraları aşağı kırarsa 1.3560 lara kadar ip çeker..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçede 1,5200 short girdim...
1,5035 kapandım daha aşagı gitmiyor..herhalde günlük dip burası...
165 pips yeter...:081:
Yorum
-
tebrik ederim akçay gene oltaya taktın hatunuakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,5035 kapandım daha aşagı gitmiyor..herhalde günlük dip burası...
165 pips yeter...:081:
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrik ederim akçay gene oltaya taktın hatunu
artis artis geziyordu 1,5200 de dayanamadım bende çakdım geldiği yere geri gitti...
bi sorum olacak bildigim kadarıyla foreks fiyatları dayanak olarak vadeli piyasayı alıyor...şimdi kontratlar arasında fiyat farkı oluştu diyelim...ben petrol long pozisyonumu kapamadım ve üst vade 2 dolar üstten açıldı bu aradaki fark bana kar olarak yansıyor mu?
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartis artis geziyordu 1,5200 de dayanamadım bende çakdım geldiği yere geri gitti...
bi sorum olacak bildigim kadarıyla foreks fiyatları dayanak olarak vadeli piyasayı alıyor...şimdi kontratlar arasında fiyat farkı oluştu diyelim...ben petrol long pozisyonumu kapamadım ve üst vade 2 dolar üstten açıldı bu aradaki fark bana kar olarak yansıyor mu?
Evet.. Zaten aynen o kadar gaplı yukarı açıyor..
Bu cuma cadı uçuşu var..
Petrol.. Altın ve Fdow da vade sonu..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Kaptanım senin şu fibolara hastayım vallahi geçende 13799 da söylemiştin gecemedi şimdide 13640 geçemediKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3640
fibolar arası gelip gidiyorlar değilmi
Yorum
Yorum