euro/usd yukarı 1,3880 leri test edecek gibi. tabii,1,3550 desteği tutarsa.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
haber sadece 20 pip gerilettiPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haberden sonra papaz çok agresifleştisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterODL 500 usd ye hesap açıyorlar
500 dolarlık 400 kaldıraclıymıs...hızlı yasa genc öl formasyonu...:081:
Yorum
-
evet benim oyle bir hesabım pazartesi patladı 3 dk da temiz kralice sagolsun acımadı hesaba 1,4896 dan alıs yaptıydım kralice 1,4785 de benim hesabı patlatıp geridöndüakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 dolarlık 400 kaldıraclıymıs...hızlı yasa genc öl formasyonu...:081:Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
ne geldi?oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveriye dikkat ADP TARIM DIŞI İSTİHDAM DEĞİŞİMİsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
acıklanan -20.00KPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne geldi?
beklenti -10.00K
önceki-22.00KBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Merken aynı zamanda Yunanistanın önlemleriyle Euro para biriminin güçlenmesini beklediğinide söylemiş.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz bu haberden sonra gevşedi ya
cuma günü sadece görüşecez yardım sözü vermediksöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bugun 3 kere vurdum papazın tepesine 55 ve uzerinden 4. ye cekirge zıplarmı zıplamazmı sansımı fazla zorlamıyım diyorumBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum