Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kraliçe >>> 1=1 noktasına kadar gelebilir...GB de gidişat malum...% 30 devalue sözkonusu....3 ay süre veriliyor....ortam çok oynak olacak....azami tikkaayyyttt...
3-5 zibidi,3-5 soytarı,3-5 kendini bilmez,3-5 zeka küpü geçinen kendini beğenmiş, 5-10 tane de gerizekalı,aptal,işe yaramaz,serseri,sıfatı(u) olmayan adamlar yüzünden topik bu kadar sessiz kaldı ya.....heeeççç bir şey demiyorum....
keşke biraz adam olabilseydiniz.....
bunların acısı çıkmaz,intikamı alınmaz sanmayın....
ablacım nerelerdesin, umarın herşey yolundadır. bende grip oldum dökülüyorum.
papaz kısadayım hala 13450 destek hala çok sağlam 3 kere denendi ve kırılmıyor gitti. deli oluyorum.
ablamı neden kızdırdılar ben bilmiyordum. ne oldu ablacım bizi bırakma gitme bir yerlere
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum