Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
OB..0.01 -0.20 aşağı trend
OB..0.20 -0.30 zayıf ama yukarı dönebilir
OB..0.30 -0.70 swing
OB..0.70 -0.80 kuvvetli aşağı dönebilir
OB..0.80 -0.99 yukarı trend
Ablam tutuyorum şimdilik. Sabah ne güzel artıya geçiyordum ki ne olduysa bir daha toparlıyamadı. Sonra saat 17 de ekrana bir geldim ki uzun bir kırmızı çubuk ve ben her zamanki gibi içindeyim:040: Bir gün daha bekleyip bugün açsam şimdi ne güzel olacakmış kısmet iştek24
Aksilik bu ya 67500 şortlarımı 63200 den vermiştim sonra yukarı çıkınca 66000 dan gene açmıştım ki 66600 den stop oldum. Beni stoplatıp 60600 lere kadar basınca birde ona üzüldüm.
Dün ve bugün çok ağır geldi. Kısmet işte birazda cesaret. Zamanında fazla cesur olduk şimdi de tırsak olduk. Bakalım daha ne olacaz
bu topıge ne zamandan beri yazmıyorum ve yazmayacağım yalnız aynı şekilde davranışlarınız ve sataşmalarınız surerse mıslı ıle cevap alacaksanız.çoluk çocugun dedıgımı oldu yoksa kuzu ve ayılarınmı dedıgı oldu görduk.......
sn teo satasmanın nereden geldıgını göruyorsunuz...
bu topıge ne zamandan beri yazmıyorum ve yazmayacağım yalnız aynı şekilde davranışlarınız ve sataşmalarınız surerse mıslı ıle cevap alacaksanız.çoluk çocugun dedıgımı oldu yoksa kuzu ve ayılarınmı dedıgı oldu görduk.......
sn teo satasmanın nereden geldıgını göruyorsunuz...
Nası gidiyo para giriş çıkışı ve pastayla VOB yapmak Paranın nerden girip nerden çıktığını bulabiliyormusun bari
Tek başına bu yaşta forumun oldu sayılır artık.. bu topiği rahat bırak bari ..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum