teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Forexde Carsambaları cok ozel bır gundur. Gecelık tasıma 3 gun uzerınden hesaplanır..
Bu nedenle gozlemlerıme gore, Sadece Carsambaya mahsus, Tasıma yonu + olan tarafa dogru sert hareketler olur...
Aud ıle Gold arasında cıddı bır korelasyon vardır ama sanırım bozulma nedenı bu,,
Aud Long yonune, Gold da short yonune artı cunku...
Yorum
-
ayrıca çarşambaları için sniper trading kitabında şöyle diyor
chopy market indicatörlerin al dediği yerden sat yada tam zıttı.yani sat dediği yerden de al
ama hiç geçmişe yönelik buna bakmadım bir ara trend yukarıyken oluyordu iyi oldu hatırlattığın bir bakalım bugüne bundan böylesöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
dolarla ilgili negatif haberler geldikçe millet yene saldırıyor:(EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD&JPY neler oluyor bilen var mı?:040::040::040:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
pipsy canım çok terste kaldım inşallah daha düşürmezlerk24 ayda yılda bir işlem yaptım gene tersteyim bu ne şans:040:PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolarla ilgili negatif haberler geldikçe millet yene saldırıyor:(
Yorum
-
100 günlük ortalaması 90,19 üzerinde kaparsa yukarı yapma ihtimali artar.EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy canım çok terste kaldım inşallah daha düşürmezlerk24 ayda yılda bir işlem yaptım gene tersteyim bu ne şans:040:
aşagıda 89,40 var yapabilecegi en fazla umarım zararın çıkmıştır
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Çıkmadı ama yarıya indi bunada şükür diyorum şimdilik.:ka24:PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster100 günlük ortalaması 90,19 üzerinde kaparsa yukarı yapma ihtimali artar.
aşagıda 89,40 var yapabilecegi en fazla umarım zararın çıkmıştır
Yorum
-
sebebi belli oldu aud faiz artırabilirmiş sPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişey oldu aud ve cad ı aldılar baya bir alıcı geldi nedeni anlıyamadımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Eylülcüm naaptın biraz toparladı galiba seninki..EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy canım çok terste kaldım inşallah daha düşürmezlerk24 ayda yılda bir işlem yaptım gene tersteyim bu ne şans:040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
2 saaat önce S&P Yunanistanın kredi notunu düşürebiliriz demiş
bilginize
S&P ye günaydın "biraz geç kalmadın mı" şarkısını gönderiyorumsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum