dolar indexi psikolojik destegi olan 80.00 yakınlarına gelmiş. 79.56
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E/D de OB 0.20 - 0.25 seviyeleride geziniyor.. dikkat..
Aynı şekilde DXY de ise OB 0.72 - 0.78..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
e-d 10 günlük sma 1.3720 (4 saatlikte bakmak gerek) üzerinde duramaz ise gidici tam zıttı bir durumda hedefi 138xx ler olur
nerden kısa poz açacaz arkadaşlar haftalık günlük E-d analizi yokmu?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
ben sabah actıydım bıraz 82 den kapadım sonra hemen 45 ten bende yonsuzum suanPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere-d 10 günlük sma 1.3720 (4 saatlikte bakmak gerek) üzerinde duramaz ise gidici tam zıttı bir durumda hedefi 138xx ler olur
nerden kısa poz açacaz arkadaşlar haftalık günlük E-d analizi yokmu?Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
yukarı yapacağından eminim ama genede almam sert düşüş yapacak diye düşünüyorum ama nerdenoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben sabah actıydım bıraz 82 den kapadım sonra hemen 45 ten bende yonsuzum suansöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
5 dklıgıma gore 3723 ustu al altı sat suanPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarı yapacağından eminim ama genede almam sert düşüş yapacak diye düşünüyorum ama nerdenBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
evet cok guzel bir nokta orası gelsede shortlasakPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim bulduğum satış noktası 1.3847 fibo ve ortalamaların kesiştiği bir yerBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Teo abi h4 te eurgbp 8708 altı sat ustu al da tam karar noktasında suan bende
gbp chf h4 te 1,6842 ustu al altı satta gorunuyor bendeBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Bu konudakı yorumum su sekılde...oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeo abi h4 te eurgbp 8708 altı sat ustu al da tam karar noktasında suan bende
Yorum
-
gercekten bu parıte asırı cıns bır parıte, teknıge hıc uymaz, lakın, yukselıslerı ve ınıslerı çılgınca olur...PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünden taşıdığım poz vardı euro-gbp dün hiç gevşemeden yükseldi bugünde hiç yükselmeden gevşeyebilir. at gözlükleri var
% 2 den asagı hareket etmez gunlukte, yeterkı trende gırsın...
Yorum
Yorum