Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kulağın arka altına doğru çıkıntı kemiğin içinde....k24ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu önde ise sternoclaidomastoid,arkada ise trapezdir
,deri altındalar-tüccarım
.söylediklerimin illaki faydası olacaktır..
Gıcığım gıcık..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
-
Piyasadaki sıkışmadan bahsediyorlar ben poz bırakmıyayım ne olur ne olmaz
dünkü parekende bile bugüne sarktı perşembe ve cuma birleşimi tusinami olursöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bir kütahyalı olarak kütahyada baya bi kaplıca var isimlerini veriyim hangisi rahatsızlığınıza uygun olursa gidebilirsiniz.kütahya tavşanlı ilçesinde göbel kaplıcaları ,yoncalı kaplıcaları,dereli kaplıcaları birde emet ilçesinde emet termal var umarım faydalı olur(göbel kaplıcasının havası özellikle astım hastaları için bire birdir) acil şifalar cadı ablama.saygılaroguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında en guzeli kaplıca gideceksin Kütahya simava yada afyona 1 haftada yeniden dogmus gibi oluyor insan
Yorum
-
aslında geçen hafta tüm senaryolar çizildi (fiyat hareketlerinden anladığım)yen ve dolar güçlü diğer paralar zayıf. ama bizim amacımız piyasayı anlamaktansa fiyatlardan ip ucu almak. bugün güçlü düzeltmeler olursa ben geçen haftaki senaryolara göre hareket etmeyi planlıyorum.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
güzel bir topikmiş ya demek ordada takılıyorsunuz hiç bakmıyordum bundan sonra bende bakayımketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
totemlerden sonra Kehanette bulunuyorum 3 kere dip yaptık euroda yeter bitti dusus bundan boyle hep yukselis ;)
yazdıkya cırt cokermıs pıyasa
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
düzeltme yapacak diye ben almam çünkü geçen başıma gelen tecrübemden biliyorum 135 dan 142 yaptı ha düzeltme ha düzeltme derken 147 olmuştuoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertotemlerden sonra Kehanette bulunuyorum 3 kere dip yaptık euroda yeter bitti dusus bundan boyle hep yukselis ;)
yazdıkya cırt cokermıs pıyasa
genede sen bilin
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
kötü olmuşk24yılmak yok yola devamsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapazı 1,3542 ye almıştım. 1,3532 ye de stop yazdım. döndü geldi 1,3532 yi yaktı. tekrar yukarı 70 lerde şimdi.
geçen haftaki zararlarım hala çok
kaybetmek çok yıpratıyor:040:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum