Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

sn catedral geçmiş olsun.şu avcıların kullandıgı tencerede kaynatılan sonra içindeki bir dügmeye basınca ısı vermeye başlayan torbalardan edinin,faydası olacaktır,sert hareketlerden rahatsızlıgınız geçene kadar sakının.sıkıntınız fazla ise kas gevşetici kullanın..yada hamama gidin..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• sungur
      Bağımlı
      • 19 Mart 2009
      • 0

herkes 1,3485 beklerse ; ya daha aşağı iner sonra döner. ya da oraya gelmeden döner. 1,3512-30 arası uygun bir yer olabilir. %59,5 kaça tekabül ediyor acaba?

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn catedral geçmiş olsun.şu avcıların kullandıgı tencerede kaynatılan sonra içindeki bir dügmeye basınca ısı vermeye başlayan torbalardan edinin,faydası olacaktır,sert hareketlerden rahatsızlıgınız geçene kadar sakının.sıkıntınız fazla ise kas gevşetici kullanın..yada hamama gidin..
        Teşekkürler ilginize..

Kafamın içine giden kaslardan biri..Yani kafatasının altında kalıyo.. Yeri çok umutsuzk24
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• oguzt
          Tecrübeli
          • 27 Şubat 2009
          • 427

Aslında en guzeli kaplıca gideceksin Kütahya simava yada afyona 1 haftada yeniden dogmus gibi oluyor insan
          Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

E/D 3590 hedefli tobo ve flama mı var 5 dakkalıklarda?

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• Senyor
              Yeni üye
              • 09 Şubat 2010
              • 19

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Son zamanlarda işlerinden dolayı katılımda bulunamıyor..
              anladım teşekkür ederim.ben voba yeni başladımda.sayın teonun yazılarını okumaya çalışıyorum.bu forumda 3 tane başlık açmış benim buldum.fikirler ve sistemler,soyun bankaları acımak yok ve bu topic.sizce bunların hepsini okusam vobta başarılı olurmuyum.özellikle fikirler ve sistemler topiği beni çok etkiledi.ertesi günün değerlerini bulup ona göre long veya short giriliyo.bana oyun planı lazım olduğu için çok hoşuma gitti bu yöntem.gün içinde piyasayla savaşmak istemiyorum.planlı ve disiplinli olmak istiyorum onun içinde bi stratejiye ihtiyacım var sistemden öte.yazdıklarım hakkında ne düşünüyosun sayın catedral

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

Senyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                anladım teşekkür ederim.ben voba yeni başladımda.sayın teonun yazılarını okumaya çalışıyorum.bu forumda 3 tane başlık açmış benim buldum.fikirler ve sistemler,soyun bankaları acımak yok ve bu topic.sizce bunların hepsini okusam vobta başarılı olurmuyum.özellikle fikirler ve sistemler topiği beni çok etkiledi.ertesi günün değerlerini bulup ona göre long veya short giriliyo.bana oyun planı lazım olduğu için çok hoşuma gitti bu yöntem.gün içinde piyasayla savaşmak istemiyorum.planlı ve disiplinli olmak istiyorum onun içinde bi stratejiye ihtiyacım var sistemden öte.yazdıklarım hakkında ne düşünüyosun sayın catedral
                Bu sorunuza akşama yada hafta sonu cevap vereyim

Yorum

• Senyor
                  Yeni üye
                  • 09 Şubat 2010
                  • 19

Bu sorunuza akşama yada hafta sonu cevap vereyim
                  tabiki..çok teşekkür ederim.cevabınızı bekliyor olucağım..sanırım bir rahatsızlığınız var çok geçmiş olsun..

Yorum

• chaotic
                    Yasaklı
                    • 26 Mayıs 2009
                    • 713

Küçükler şu ortamda euro almayacağına göre satışları kim karşılıyor olabilir. Global PY nanik yapmasın sonra bize, iki günde 1,40 üstünü gösterir yeterince long biriktirdiyse.

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

sevgili babo abinin teknige inanma,tekniksizde kalma topiginde eu/usd hakkında son bir grafigi vardı hafta içi attıgı.kontrol ediniz,faydalı olacaktır,en azından farklı bir açıdan bakmanızı saglayacaktır..

Yorum

• PipsyGirl
                        Çalışkan
                        • 06 Ağustos 2009
                        • 1559

USD-JPY gene kararsız
                        yukarı yapıyor
                        dow yukarı yaparsa hiç şaşırmam
                        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• PipsyGirl
                          Çalışkan
                          • 06 Ağustos 2009
                          • 1559

sevgili babo abinin teknige inanma,tekniksizde kalma topiginde eu/usd hakkında son bir grafigi vardı hafta içi attıgı.kontrol ediniz,faydalı olacaktır,en azından farklı bir açıdan bakmanızı saglayacaktır..
                          bir link atarmısın
                          söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

Teşekkürler ilginize..

Kafamın içine giden kaslardan biri..Yani kafatasının altında kalıyo.. Yeri çok umutsuzk24
                            bu önde ise sternoclaidomastoid,arkada ise trapezdir,deri altındalar-tüccarım.söylediklerimin illaki faydası olacaktır..

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bir link atarmısın
                              okkololo.az bekleyiniz..

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                USD-JPY gene kararsız
                                yukarı yapıyor
                                dow yukarı yaparsa hiç şaşırmam
                                Vei var.. Veriyi iyi bekliyorum..

Kaos burda başlıyor.. Verinin iyi gelmesi pariteyi aşağı yapması gerek.. Fakat borsalar çıkar o zaman..

İki ucu şeysli değnek..

Bu arada OB de 0.11 .. trendy SATta..

5 dakkalıkta TOBO var. DXY de de OBO.. k24

Yorum

Working...
                                X

Debug Information